Bahçe aletleriniz hazır mı?

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Bahçe aletleriniz hazır mı?

Bahçeyle uğraşmak, toprakla haşır neşir olmak insanı en çok dinlendiren hobilerdendir. Bu hobiyi daha keyifli kılacak ve işleri kolaylaştıracak el aletleri ise bir bahçesever için olmazsa olmazların başında gelir. Bahçeyle uğraşmaya başlamadan önce ilk olarak edinmeniz gereken temel malzemelerin bir listesini hazırladık.

Bahçe alışverişinize çıkarken bu listeyi yanınıza almayı unutmayın!

El küreği: El küreği özellikle saksı değiştirme işlerinizde en önemli yardımcınızdır. Geniş hazneli ve dayanıklı malzemelerden üretilmiş olanları toprağın bir yerden bir yere aktarılmasını daha da kolaylaştırır.
attachment.php



Budama makası: Hassas bilenmiş, pasa dayanıklı budama makasları pürüzsüz, hızlı ve verimli bir kesim sağlar. Tek parmakla kilitlenebilir, yumuşak plastikten sapa sahip olan budama makaslarını tercih ederseniz, ergonomikliği sayesinde uzun süre yorulmadan kullanabilirsiniz
attachment.php



Çim ve Çit Makası: Hafif, sağlam ve paslanmaz sapa sahip olan çim makasları, yumuşak ve hassas yayları sayesinde daha az kuvvet harcayarak rahat ve hızlı çalışma imkanı sağlar.
attachment.php



Kök Çapası: Toprağın gevşetilmesinde ve havalandırılmasında büyük kolaylık sağlar. Preslenmiş çelik gövdeye ve kaliteli sağlam plastikten yapılma ergonomik sapa sahip olanları tercih etmelisiniz.
attachment.php



Yelpaze Tırmık: Diş mesafeleri ayarlanabilir olanları hem ince çim artıklarını hem de kuruyan ve dökülen büyük yaprakları toplamak için uygundur. Teleskopik sapı ayarlanabilir, galvanize preslenmiş çelik yapılı ve saplı olanlar oldukça dayanıklıdır.
attachment.php


Alintidir.:eek:pucuk:
 

Ekli dosyalar

  • el küregi.jpeg
    el küregi.jpeg
    16,6 KB · Görüntüleme: 50
  • budama.jpg
    budama.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 46
  • cimmakasi.jpg
    cimmakasi.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 50
  • kök capasi.jpg
    kök capasi.jpg
    2,1 KB · Görüntüleme: 55
  • yelpaze.jpg
    yelpaze.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 50

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Sadece suluyorum:D

Bahçem olsa neler neler alırım valla :sila:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst