5 Dakikada Kusursuz Bacaklar

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
5 Dakikada Kusursuz Bacaklar

attachment.php


Sally Hansen Airbrush Legs - Sprey Bacak Makyajı ile her mevsim bronz, sütun gibi, pürüzsüz, güzel ve çekici bacaklara kavuşmak mümkün!



Bacaklar için her yazın vazgeçilmez bir klasiği olan ve güzellik otoriteleri tarafından defalarca ödüle layık görülmüş Sally Hansen Airbrush Legs - Sprey Bacak Makyajı ile ihtiyacınız olduğu anda sadece bir kaç dakika içerisinde pürüzsüz ve muhteşem tonda bacaklara kavuşabilirsiniz. Hem de artık Palmaria Özü ile yenilenmiş formülüyle bacaklarda daha sıkı ve daha sağlıklı bir görünüme destek oluyor.

*Suya dayanıklı
*Dalgalanma yapmaz
*Uzun süre kalıcı
*Açık tenden koyu bronza uzanan 4 farklı ton seçeneği

İçeriğindeki K Vitamini ile bacakları besleyerek nemlendirmeye yardımcı olan Airbrush Legs - Sprey Bacak Makyajı'nı avuç içinize püskürterek elleriniz yardımıyla tüm bacaklarınıza yayınız! Birkaç dakika sonra iyice kuruduğundan emin olup rahatça giyinebilirsiniz!

Kaynak: iVillage Türkiye
 

Ekli dosyalar

  • bronz-bacak_220.jpg
    bronz-bacak_220.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 262
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Bunu not almam lazım, haber veririm canım.
 
Y

yeldayel

Misafir
Selam arkadaşlar. Bugüne kadar ben de selülit giderici ve olmasını önleyici biçok şey denedim kullandım. Yurtdışında çok bulundum oradan da alışveriş yaptım. Fransa'da bir kadın mağazasında Lytess ile tanıştım ama öyle ki bu ürün Türkiyede'de varmış zaten, benim şanssızlıgım hiç karşılaşmamışız=) Neyse kısa kesiyorum, şuan Lytess'in tüm ürünlerini kullanıyorum neredeyse. Burada konu selülit diye söylüyorum, selülit için tabi ki başka yan ürünler de kullanıyorum ama bu taytı giydikten sonra diğerleri gerçekten etkili olmaya başladı. ve bence aslında hiç selülit olmadan giyilmesi gereken bi tayt bu, her hastalıkta oldugu gibi engellemek tedaviden daha kolaydır yani erken teşhis =) orjinalini ben *************sitesinden alıyorum. bakın inceleyin siz de.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst