Hanımlara haberler

Türkiye’de Kış Tatili Önerileri 2017

Yaz aylarının da geçmesiyle beraber insanlar, artık kış tatili için öneriler neler var diye bakmak istiyor. 2017 yılı itibariyle kış tatili adı altında harika seyahatler tercih edilebilir Türkiye’de… Bu konuda fikirlerinize ortak olması, ön ayak olması adına birbirinden farklı fikirleri aşağıda sizler için sıraladık, sizlerde her birini inceleyebilirsiniz.

Türkiye’nin kış turizm yerlerinden biri olan Uludağ, 23 özel tesis ile beraber 16 dinlenme ve konaklama tesisiyle beraber toplamda 3000’den fazla yatak kapasiteli yerdir. Tercihleriniz arasında olabilir denecek değerde, fark yaratan adreslerden biridir.

bursa uludag kayak kış tatili
bursa uludag kayak kış tatili

Köroğlu Dağını Duydunuz mu?

Köroğlu dağı, 2400 metre yüksekliğe sahip olan dağlarımızdan bir olup, burada harika bir kış tatili yapılabilir. Bolu’da ki bu dağ, bir kayak merkezi olarak dizayn edilmiş durumdadır. Ayriyeten kış döneminde tercih edilen tatil adreslerinden biri olarak ön plana çıkar.

Kayseri – Erciyes Dağı

Türkiye’de kış turizmi denince akla gelen adreslerden biri de Kayseri’dir. Kayseri Erciyes dağı, 1000 kapasiteli yatak ve 13 tesisiyle beraber her kış birbirinden farklı kış tatil ilgililerin dikkatini çekmeyi başarır. Burada da harika bir kış turizmi gerçekleştiriliyor ve sizlere de önerilir.

Marmara’da En Çok Tercih Edilen Yer: Kartepe

Marmara’da bir kış tatili yapalım dediğinizde, yapabileceğiniz ya da gidebileceğiniz en güzel yerlerden biri de Kartepe olur. 800 yatak kapasitesi vardır ve toplamda 4 tesisiyle beraber kış turizmin ön ayaklarından biri olarak ön plandadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

kış tatil yapmak icin nedenler

Kış Tatili Yapmanın Nedenleri Nedir?

Herkes yaz tatili sevmez. Günümüzde insanların birçoğu yaz tatilini seviyor olsa da aslında kış tatilini, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir