Hanımlara haberler

Moda dünyasından haberler

2013-kis-modasi-ne-07

2013 yılında moda dünyasında neler öne çıkıyor, biliyor musunuz? Önümüzdeki yıl öne çıkan desenler, parçalar ve renkler hangileri, merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Yeni sezonun en önemli detaylarından birisi olan dantel, tüm ihtişamıyla karşımıza çıkıyor. Özellikle transparan dantel tasarımlar, yıldızlar tarafından çok tercih ediliyor. Bu tasarımlarla hem seksi hem de romantik olmak mümkün. Dantel elbiselerinizle farklı kombinler yapmaktan çekinmeyin. Aksesuar seçiminizi ise minimumda tutun. Yalnız dantelin kalitesi de büyük önem taşıyor, dikkat!

Baştan aşağı deri giyinmek yerine deri eteklerinizi farklı materyallerle kombinlemeyi seviyorsanız doğru yoldasınız! Özellikle triko kazaklar ve ipek gömlekler,  bu sezonda deri eteklerle buluşmaya can atıyor. Gardırobunuza acil eklemeniz gerekenlerin başında deri etekler geliyor. Altına da bir çift seksi stiletto tabii! Çanta seçiminiz ise size kalmış.

Hollywood yıldızlarının giydikleri ve kullandıkları aksesuarlar ile aynı tarzı yakalamak istiyorsanız, bu kış kırmızı, lacivert ve beyaz renklere yoğunluk verin. Kırmızı, zımba detaylı portföy bir çanta ile yeni sezonda uyumu yakalayabilirsiniz. Gösterişli bir clutch, yüksek topuklar, parıltılı küpeler… Hepsi stilinizin en büyük tamamlayıcısı! Özellikle saç aksesuarları çok moda!

Krysten Ritter, bakışlarıyla, yürüyüşüyle ve vücut hatlarını ortaya çıkaran tasarımlarla, oyunculuk başarısının yanı sıra moda dünyasında da dikkatleri üzerine çekiyor. Bembeyaz teniyle kontrast oluşturan siyah elbiseler ise güzel yıldızın favorisi! Bu tarzı kendinize uyarlamak isterseniz, vücudu saran elbiselere ve sivri burun stiletto’lara yatırım yapın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir