Hanımlara haberler

En başarılı güzellik ürünleri

kozmetik-urunlerin-bilinmeyenleri-590795

Farkı Adında

50 yılı aşkın bir süredir krem ve merhem olmak üzere iki ayrı formuyla kullandığımız Bepanthen bunda sonra hayatını Bepanthol ismiyle sürdürecek. Bepanthol’ün krem ve merhem formları cildin farklı dönemlerdeki farklı ihtiyaçlarına cevap veriyor, cildin yenilenme sürecine yardımcı oluyor.

Doğal ve Işıltılı

Kerastase; kristal kadar parlak saçlar yaratmaya yardımcı olan yeni serisi Cristalliste’i tanıttı. Sıvı Işık Kompleksi ile özel olarak geliştirilen seri, ekolojik bakım maddeleri sayesinde saçlara kökten uca hafiflik, ipeksi bir dokunuş ve ışıltı kazandırmayı amaçlıyor.

Havyarın 25 yılı

Sıkılaştırıcı etkisiyle bilinen altın havyar incileri, La Prairie’nin yeni ürünü Skin Caviar Liwuid Lift’in içeriğinde karşımıza çıkıyor Aktif içeriklerin kullanıldığı karışımıyla, cildin doğal onarım mekanizmasını destekleyen ürün uzun süreli genç görünüm ve toparlamanın yanı sıra, nemlendirme ve kırışıklıklarla mücadele de sağlıyor.

Çekici Notalar

Alien Essence Absolue ile Alien’ın evreni daha da genişliyor ve zenginleşiyor. En iyi malzemelerle hazırlanmış parfüm, orijinal Eau de Parfum’e karşı bir alternatif. Parfümün çiçeksi ve vanilyalı esansını, pudramsı kokular tamamlıyor.

Ay ışığı parlaklığı

Lancome’un Aaron De Mey imzalı 2013 Kış koleksiyonunda göze ilk olarak Aydınlatıcı Pudra çarpıyor. Paris gecelerinden ilham alan ürün, Lancome’un simgesel gülü ile süslenmiş ve aydınlatıcı etkisiyle tene renk kazandırmaya yönelik.

Sıkılaştırıcı Etki

Almanya’dan ithal edilen Krauterhof vücut losyonları; kontrollü biyolojik tarımdan elde edilen etken maddeler kullanılarak üretiliyor. Bio argan yağı ile yüksek etkiye sahip formülü, cilt kuruluğunu ve gerginlik hissini azaltmak için yaratılmış. Düzenli kullanımda ilde sıkılık da kazandırma fonksiyonu mevcut.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

estetikte dikkat edilecekler

Estetik Uygulaması Yaptırırken Dikkat Edilecekler

Yaz ayları gelmeden daha genç, formda ve güzel görünmek adına cildiniz için yaptırabileceğiniz birçok güzel …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir