Hanımlara haberler

2013 Yatak örtüsü trendleri

Ev dekorasyonuna bayanların ilgi göstermeye başlamasıyla birlikte son yıllarda yatak odalarımız için üretilen birbirinden güzel yatak örtüleri de kendi modasını yaratmaya başladı.
Geçtiğimiz yıllarda sadece çeyizlerde yer alan yatak örtüleri daha çok çalışan bayanların günlük kullanımı için hazırlanan pamuklu ve kapitoneli modelleriyle en özel mekanınızın şık görünmesini sağlamaktadır. Çeyizlik yatak örtülerinde iddialı ürünler hazırlayan ev tekstil firmaları gelinliklerde kullanılan Fransız danteli ve taş işlemeli modelleri yanlarda kullanılan organze kumaştan fırfırlarla gösterişli bir hale getirmeyi başarmaktadırlar. Bu tarz abiye yatak örtülerinde bu yıl yatak örtüsünün göbeğinde pullu nakışlı birbirinden hoş farklı desenlerin yan detaylarında kullanılan organze pliselerde 2013 kataloglarında dikkat çekmektedir. Günlük kullanım için hazırlanan yatak örtülerinde daha çok spor ve kolay kullanılacak modeller hanımlar tarafından tercih edilmektedir. Abiye yatak örtülerinde vazgeçilmez renk beyaz veya krem olmasına rağmen siyah, kırmızı, mürdüm, kahve renklerde tercih edilmektedir. Günlük yatak örtülerinde renk alternatifi bol olduğundan yatak odanıza uygun bir renk bulmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Abiye yatak örtülerinin temizlenmesini kesinlikle kuru temizleme ile yaptırmanız ürünü uzun yıllar ilk günkü kalitesinde kullanmanızı sağlayacaktır.

yatak-ortusu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yemek Odası Dekorasyonu

Yemek odası dekorasyonu yapacaksanız dikkat etmeniz gereken birtakım hususlar bulunmaktadır. Bu hususlar arasında öncelikle odanın …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir