Hanımlara haberler

Zara Elbise Modelleri

Alışveriş merkezlerindeki ilk adreslerimizden birisi olan Zara, her sezon birbirinden şık ve iddialı tasarımlar sunuyor. Sezonun trend parçalarını bulabileceğiniz Zara mağazalarında, gözümüze en çok takılanlardan biri de elbiseler oluyor. Bayanlar için günlük hayatın kilit parçalarından birisi olan Zara elbise modelleri, modern kadının tercihi oluyor.

2013 yaz trendleri arasında yer alan çiçek desenler, etnik desenler ve geometrik çizgiler 2013 Zara elbise modelleri arasında en çok dikkat çeken detaylar arasında. Peplum elbise modelleri, bu sezonun favori parçalarının başında geliyor. markanın elbise koleksiyonunda bulabileceğiniz peplum elbiseleri, hem günlük hayatta, hem brunchta hem de şık bir davette tercih edebilirsiniz.

Bu sezon elbiselerde çizgiler dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yaz ön plana çıkan çizgili elbiselerde bu sezon çizgiler daha kalın. Şeritli elbiselerin de yer aldığı Zara elbise modellerinde dikkat çeken renkler ise neon renkler oluyor. 2013’ün en çok kullanılan renkleri arasında yer alan sarı, turuncu, pembe, saks mavisi ve yeşil renkleri markanın elbise koleksiyonunda da sıkça karşımıza çıkıyor.

Zara elbise modelleri arasında, hem günlük hayatta hem de davet ve partilerde kullanabileceğiniz birbirinden şık ve iddialı modeller bulabilirsiniz. Klasikleşen çizgisinden çıkmadan yepyeni tasarımlarla 2013 yaz sezonunda da ilk tercihlerimizden birisi olan Zara, elbise modelleri ile yine gönlümüzü fethediyor. Fiyatlar ise 49 TL ile 129 TL arasında değişiklik gösteriyor. www.hanimefendi.com olarak hazırladığımız galerimizde, en yeni Zara elbise modellerini bulabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir