Hanımlara haberler

2018 Yılbaşı Gecesi İçin Kombin Önerileri

Şık olmak için aradığınız o özel günlerden biri de elbette yılbaşı geceleridir. Yılbaşı gecesine özel bir kombin yapmak istediğiniz zaman, sizlere değerlendirebileceğiniz birbirinden farkı kombinler, güzel elbise ve şık giyimler hakkında önerilerde bulunmak istiyoruz. İşte buna göre de sizlere özel olarak yılbaşı gecesi kombin önerileri neler var neler yok birlikte görüp göreceğiz:

Yılbaşı = Kırmızı Demektir

Bildiğiniz gibi yılbaşı denilince akla gelen en güzel renk kırmızıdır. Kırmızı renginin de dahil olduğu harikulade bir geceyi sizlerde yaşanabilir kılabilirsiniz. Bununla birlikte kırmızı – yeşil İskoç eteği ile beyaz bir gömleğe ne dersiniz? Harikulade bir tarz olcağı gibi sizlere de ayrı bir şıklık kazandırmış olabiliriz.

yilbasi gecesi iskoc etegi
yilbasi gecesi iskoc etegi

Daha Şık Olmalıyım Diyenlere

Etek giymek yerine daha şık görünmek ve ayrı güzellikte olmak isterseniz eğer uzun elbiseler deneyimleyebilirsiniz. Bu noktada ise sizlere aşağıda ki resimde sunduğumuz şekilde yeşil uzun elbise kombinleri yapabilir, en uygun şekide kombinlerinizle beraber saçlarınızda da havalı bir saç modeli sunarak güzelliğinize ayrı bir güzellik katabilirsiniz. Bunun yanı sıra kırmızı ya da bordo ruj ile farklı bir tarzı da yakalamanız sizler için daha şık ve uygun olacaktır.

uzun elbise kombinleri yilbasi
uzun elbise kombinleri yilbasi

Pantolon İle Yılbaşı Kombini Olur mu?

Elbette olur, hem de siz istedikten sonra çok da güzel olacaktır. Bunun için geceye özel bir pantolon bulmalıyız. Bu noktada ise desenli pantolona harika bir düz kazak kombini yapabilir ya da blazer ceket deneyerek güzel bir şekilde rahat edip, kombininizi tamamlamış olabilirsiniz. Pantolon altına da topuklu ayakkabı ve mini çanta ile şıklığınıza ayrı bir hava katabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir