Hanımlara haberler

2018 Yeni Sezon Deri Ceketler

Hem güzel hanımefendiler hem de erkekler üzerinde modası bir türlü bitmeyen ve bitmeyecek gibi duran deri ceketler, her dönemde her sene moda olabilmeyi başarıyor. Bu dönemde de yine trend olan ve harika model ile renklerle ön plana çıkabilen deri ceketler sayesinde siz de dış giyiminizde ayrı bir şık olmayı başarabilir; şıklığınızı yarıştırabilirsiniz.

Geçtiğimiz ilkbahar dönemi içerisinde gerçek anlamda moda olan ve şıklığıyla ön planda olan deri ceketler şimdi de hem sonbahar hem de kış sezonunda yine moda gibi duruyor… Renk konusunda ki çeşit yelpazesi ve her renge uygun şık yaratılmış deri ceketler ile siz de kıyafetlerinizin geneline uyacak modelde bir deneyim, kombin yapabilirsiniz.

spor deri ceketleri
spor deri ceketleri

Spor Deri Ceketler Revaçta

Bu sezonun revaçta olan deri ceketi ise spor deri ceketler gibi duruyor. Hanımefendiler için deri ceket seçimlerinde biraz daha spor deri ceketlere bakılması halinde çok güzel kombini kıyafetlerle uyumlu hale getirebilecekleri de doğru bir durum olacaktır. Renk olarak ise kahverengi deri ceketler bu sezon daha bir fazla seçiliyor gibi gözükmektedir.

kahverengi deri ceketler
kahverengi deri ceketler

Ayriyeten hem siyah hem de kırmızı deri ceketlerin de ön planda olduğu bir gerçekken, buna istinaden farklı bir renk denemek isterseniz de kahverengi tonlarını deneyebilirsiniz. Hem bay hem de bayanlarda kış sezonuna özel yünlü kot ceketlerden sonra deri ceketlerde de kahverengi tonlarının ön planda olduğu, şık bir kombinin buna göre tasarlanabileceği gerçeğini de unutmayın istiyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir