Hanımlara haberler

2018 Gözlük Seçimi Nasıl Yapılır?

Güneş gözlüğü alma kararı verdiğinizde, yeni çıkan modellerle beraber yepyeni bir model alacağınız gün için, yeni bir gözlük seçimi nasıl yapılmalıdır ve hani yüz şekline göre gözlük seçimi yapılır konusunda bir takım bilgiler vermek istiyoruz sizlere.

Her zaman için bir güneş gözlüğü seçilirken dikkat etmeniz ve ilgilenmeniz gereken nokta, gözlüğün yüz hatlarınıza uygun şekilde duruşu ve de görselliği olacaktır. Bu sayede gözlüğü takıp aynaya bakarsanız eğer, duruşunuzu beğendiğinizde de satın alabilirsiniz.

gunes gozlugu secimi
gunes gozlugu secimi

Güneş gözlüğü satın alırken hangi kriterler önemlidir?

  • Kaliteli bir markadan güneş gözlüğü satın alın. Çünkü güneş gözlüklerinde ki camlar, gözlerinizi bozma değerinde kalitesiz de yapılmaktadır. Bu da gözlerinizde bozulmalara neden olacağı için bu konuda yapmanız gereken şey, kesinlikle en uygun şartlar altında UV koruması, cam güvenliği vb. gibi konuları düşünmeden gönül rahatlığıyla gözlük satın alacağınız güvenilir markalar olmasıdır.
  • Gözlük camının özelliklerine dikkat edin. Güneş gözlüğü, adı üzerinde güneşten gözlerinizi koruması için tasarlanmaktadır. Rengi ve kullanımı da önemlidir. Günlük kullanımlarda gri -siyah, kahverengi ya da kehribar renklerinde gözlükleri tercih edebilirsiniz. Akşama doğru saatlerde güneş gözlüğü kullanımlarında ise gözlük cam rengi yeşil, mor ya da mavi renklerinde olabilir. Gözlerinizi dinlendirmek adına tercih edilebilir renkler ise pembe ve kırmızı tonları da olabilir.
  • Gözlüğü aldıktan sonra kullanılacak ortamı da düşünmelisiniz. Mavi camlı gözlüklerinizi parlaklığı ile ekarte edilen ve nedenle de daha iyi şekilde gözünüzü sakındıracak olan gözlükler, hem dayanıklı hem de estetik yapıya sahip olmasıyla beraber sizlere her zaman destek sağlar.
  • Sağlık, Kalite ve güven önemlidir. Eğer sağlığınızı düşünüyorsanız, kaliteli bir standart çerçevesinde üretimin en iyi şekilde sağlanması adına siz de sağlık ve güvenlik testinden geçen, kaliteli markaların kaliteli gözlüklerini tercih etmeye özen gösterin. Aksi durumda göz sağlığınızın bozulmasına neden olabilirsiniz.
  • Tarzınıza uygun renkte seçim yapın. Bu demek oluyor ki, tarzınız ve yüz hattınıza uygun şekilde bir seçim yapmalısınız gözlük için. Daha sonrasında ise güneş gözlüğü seçerken de yüz şekli kadar önemli olan şey, elbette tarzınıza uymasıdır. En uygun şekilde de gözlerinizin, teninizin rengine göre bir uyumlu olacak şekilde seçim yapmalısınız. Renk alternatifleri konusunda da her zaman birçok model ve renk deneyimi sağlayarak aralarından uygun bir seçim yapabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

yilbasi gecesi iskoc etegi

2018 Yılbaşı Gecesi İçin Kombin Önerileri

Şık olmak için aradığınız o özel günlerden biri de elbette yılbaşı geceleridir. Yılbaşı gecesine özel …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir