Hanımlara haberler

2014 Crop Top Modelleri


90’lı yıllardan günümüze uzanan bir tred : Crop Top ! Göbeği açıkta bırakan bu tasarımlar Spice Girls ve Gwen Stefani gibi bir çok ünlü yıldızın tercihiydi.

 Bu sezon moda dünyasının 90’lı yıllara geri dönüşünü görüyoruz ve o yıllardan günümüze adapte edilen crop top bu sezonun favori trendi! Giymesi büyük cesaret isteyen bu bluzları en iyi taşıyan ve en doğru kombinleyen ünlüleri sizin için araştırdık!

Nicole Richie

 Nicole Richie pembe yüksek belli pliseli etek ve crop top takımıyla harika bir kombin tasarlamış. Crop top bluz modelleriyle en çok yakışan alt parçalarından olan yüksek belli eteklerin kombinine bayılıoruz. Nicole Richie takım etek- bluzu ve gösterişli zincir kolyesi ve harika siyah ayakkabılarıyla muhteşem görünüyor.



Olivia Wilde

 Olivia Wilde seksi deri crop top bluzuyla feminen bir görüntü sergiliyor. Crop top bluzuyla kombinlediği dama desenli kırmızı kalem eteği harika bir uyum içinde.

Zarif clutch çantası ve platformlu bilekten bağlı sandaletleriyle Olivia Wilde oldukça zarif görünüyor.

Selena Gomez

 Selena Gomez, Dolce&Gabbana bu etek-bluz takımıyla büyüleyici görünüyor.

Güzel şarkıcı bu kıyafetiyle 2012 Kids Choice Awards ödül töreninde en iyi giyinen ünlüler listesindeydi.


Vanessa Hudgens

 Vanessa Hudgens kusursuz fiziğinin avantajlarını bu kombininde çok iyi değerlendirmiş.

Baştan aşağı beyaz giyinen Hudgens’ın tercihi şeffaf şifon uzun kollu bir crop top tasarımını, yüksek belli özel dikim yüksek belli pantalondan yana olmuş. 

 Nude ayakkabılar ve oversize siyah el çantasıyla çok başarılı bir kombin yapan Vanessa Hudgens, bu kombiniyle gerçekten seksi görünüyor.



Dianna Agron

 
 Dianna Agron, bu kombininde monochrome görüntüyü tercih etmiş. Üzerindeki kıyafetlerin hepsi ünlü moda tasarımcısı Osman’a ait olan Agron’un ayakkabılarına bayıldık.

 Dianna Agron, göbeğinin küçük bir kısmını açıkta bırakan beyaz dökümlü bir crop top ile bu sezonun trendlerinden midi siyah eteği kombinlemeyi tercih ediyor.

Doutzen Kroes

 Güzel manken karın kaslarını göstermekten çekinmiyor! Doutzen Kroes bu kıyafeiyle bize çizgili kıyafetlerin sadece haftasonu giyilmeyeceğini de kanıtlıyor!

 Michael Kors tasarımı olan bu crop top- pileli etek takımıyla harika görünen Doutzen Kroes, kıyafetini zarif bileziklerle tamamlıyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir