Hanımlara haberler

2013 yaz sezonu trendleri

Trendlerin sürekli yenilendiği moda dünyası, bu sezon yine birbirinden canlı ve eğlenceli trendler sunuyor. Küçük detayları kullanarak, göz alıcı kimliklere bürünme zamanı. ..

2013 yaz sezonu trendleri

 

2013 yaz sezonu trendlerii

ROCK TARZI

Ruhun gıdası müzik, modanın ilham perisi olmaya devam ediyor. Rock tarzının ön plana çıktığı 2013 ilkbahar-yaz sezonunda, siyah mini şortlar, rock baskılı t-shirtler, zımba detaylı ayakkabılar ve aksesuarlar öne çıkıyor. Ayrıca kuru kafalı elbise, aksesuar, pantolon ve bluzlar de, bu yaz çok moda olacak.

İYİ KIZ/KÖTÜ KIZ

Siyah ve beyazın birlikteliği bazen rekabet dönüşüyor. Gündüz saf ve sade beyazın tarafını tutarken, geceleri tamamen siyahın asaleti yerini alıyor. Ayrıca 2013 yaz sezonunda, bu iki rengi sık sık birlikte de göreceğiz. Hem günlük hem de abiye elbiselerde birlikte karşımıza çıkan siyah beyaz detayları, bu sezonun modası olan stilettolarınız ile kombinleyebilirsiniz.

VAHŞİ BATI

Western filmlerinden ilham alınarak yaratılan siluetler hiç olmadığı kadar güçlü bir tavra sahip. Püsküller ve rahat kesimler, klasik parçalarla birleşerek bu sezona hakim oluyor. Turuncu ve toprak tonlarının hakim olduğu parçalar, bu tarzı yakalamanıza yardımcı olacak.

ETNİK VE EGZOTİK

Zengin renkler ve göz alıcı kumaşlar desenlerin etrafında dönmeye devam ediyor. Sıradan bir görüntüyü yıkmak için desen karmaşasından yardım alabilirsiniz. 2013 yaz trendlerinden birisi olan çiçek desenli bir elbiseyi, yine etnik desenli ve dolgu topuklu bir sandalet ile tamamlayarak, bu tarzı yakalayabilirsiniz.

ŞERİTLER

Kıyafetlere şekil vermenin farklı yollarını bulan tasarımcılar, yazın kavurucu sıcakları için yeni yöntemler sunuyor. Dönüşüme uğrayan kumaşların hangisini seçerseniz seçin, sonuç seksi ve serin bir yaz olacak. Pudra tonları bir bluzunuzda, beyaz şeritlere yer vermeyi deneyin. Böylece dikkatleri omzunuza çekeceksiniz. Bu bluzu, sezonun saç modası olan at kuyruğu ile tamamlayabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir