Hanımlara haberler

2013 Tesettür Giyim Modası

Setrms-2013-tesettür-giyim-modasıTesettürlü ve kapalı giyinen bayanlar için doğru kıyafeti bulmak her zaman problem olmuştur. Giyin sektörünün ve markaların açık müşterilerini dikkate alarak koleksiyon oluşturması kapalı bayanları uzun yıllar modanın gerisinde tutmuştur.  Tesettürlü bayanlar çoğunlukla aynı model ve tarz giyinmek zorunda kalmışlardır.

Günümüze baktığımızda tesettür giyim konusunda bir çok tesettür markası sektöre adım atmış ve rengârenk modeller tasarlamaya başlamıştır. Sokağa baktığınızda artık kapalı bayanların cıvıl cıvıl kombinler yaptığını görebilirsiniz. Muhafazakar kesime hitap eden birçok online alışveriş sitesi de açılmıştır. Kapalı bayanlar için etek ve tuniğin yanında birbirinden şık elbiseler, renkli tulumlar ve asil görünmenizi sağlayacak etekli pantolonlar artık birçok renk ve desen seçeneği ile sizler için tasarlanmaktadır. Özellikle düğün ve parti gibi özel günlerde tercih edeceğiniz bu şık kıyafetle ile modern bir görüntü kazanmış olacaksınız.

Bu yıl pileli ve çiçekli etekler çok fazla karşılaşacağımız parçalar arasında. En iyi markaların ilkbahar- yaz eşarp koleksiyonları da bayanların beğenisine sunulmuştur. Çok beğendiğiniz kıyafetleri bu şık ve modern eşarplar ile kombin edebilirsiniz. Şık görünmek artık tesettürlü bayanlar için çok kolay.


Tesettür giyim konularında daha geniş bilgileri sizlerle ilerleyen günlerde paylaşacağız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir