Hanımlara haberler

2013 ‘te mini etek modası

Yılın son demlerini yaşadığımız bu günlerde moda dünyasından şaşırtan haberler gelmeye devam ediyor. Ekose kumaşların revaçta olduğu mini şortların birkaç yıl daha gündemden düşmeyeceği öngörülürken, ünlü tasarımcıların son defileleri ibreyi eteklere çevirdi. 2013 bayan mini etek modası; mini şortları raflardan indirecek gibi görünüyor. Önümüzdeki yaz bayanlar cıvıl cıvıl ve modern görünümde olacaklar.

Her yaştan bayan için geçerli olan ilk kural; yaz aylarının vazgeçilmez kıyafetinin mini etek olduğudur. Yaz aylarıyla birlikte start alıp soğuk kış günlerinde de hükmünü sürmeye devam edeceği tahmin edilen 2013 bayan mini etek modası, asimetrik kesimlerin popülerliğini arttıracak gibi görünüyor. Ünlü isimlerin kreasyonlarında asimetrik kesimler ön planda. Bayanlar bu yaz daha dikkatli seçimler yapmak zorunda kalacaklar. Çünkü asimetrik modelleri taşımak kolay değildir. Etek ve üzerine giyilecek kıyafet ile doğu bir kombine yapılamazsa; modern klasik bir harmanlama ile son derece göz yorucu bir görüntü ortaya çıkacaktır.

Bu yıl da fırfırlı etek uçları, ekose desenlerde pek tercih edilmiyor. Çingene etek modası ise 2013 bayan mini etek modası içerisinde kendine yer bulamadı. Puantiyeli etekler raflardan inenler arasında ilk sıralarda. Mini eteklerdeki puantiyeler 2013’te yerini çiçek desenlerine bırakacak. Günlük kullanım için penye kumaşlar tercih edilebilir. Mini etek seçimlerinde sert penyeler yerine incelerinin tercih edilmesi, eteklerin dökümlü ve daha zarif durmasını sağlayacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir