Hanımlara haberler

2013 Platform Topuklu Ayakkabı Modelleri

platform-topuklu-ayakkabi3Bayanların alışverişlerinde en çok zorlandıkları şey ayakkabı seçimidir. Çünkü onlarca marka ve model arasından ayakkabı seçmek güçtür. Bunun yanında bir de seçmiş olduğu ayakkabıyı neyle kombinleyecekleri düşüncesi sarar kafalarını.

Son yılların en gözde modellerinden birisi de platform tabanlı ayakkabılardır. Bu ayakkabılar sayesinde bayanlar gittikleri her ortamda dikkat çekerken platformları sayesinde boylarını da uzun gösterirler. Platform tabanlı ayakkabılar boyunuzu uzun göstermesinin yanında oldukça da rahattır. Platform tabanlı ayakkabı seçerken ayakkabıyı giyeceğiniz yere uygun olarak seçmelisiniz. Eğer bir gece davetine gidiyorsanız çift platformlu, arkası kapalı bilekten bağlamalı ve swarovski taşlarla süslü olan bir modeli seçebilirsiniz. Fakat günlük hayatta kullanacaksanız daha sade ve renkli olan modelini seçmenizde fayda vardır.

Son yıllarda platform topuklu ayakkabılarda moda platformun gizli olmasıdır. Yani ayakkabının üstünde bulunan bant platformun tamamını kapatmıştır. Bu ayakkabıların genellikle burun kısımları açık, topuk kısmı kapalıdır. Topuğu ise platformla ayı renkte ve platforma uygun kalınlık ve uzunluktadır. Modayı yakından takip etmek, gittiğiniz yerlerde tüm gözlerin sizin üstünüzde olmasını istiyorsanız bu ayakkabıları tercih edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir