Hanımlara haberler

2013 Plaj Modası

Canlı renkler ve eğlenceli desenlerin hakim olduğu 2013 yaz sezonunda, plaj modasında da karşımıza canlı renkler ve desenler çıkıyor. Bikinilerde iki farklı renk kombinleri dikkat çekerken, tek parça olan mayolarda geometrik kesimler dikkat çekiyor.

güpür desenli bikini

Güpür detaylar, 2013 plaj modasının öne çıkan detayları arasında. Oysho, H&M, Debenhams ve The Sky mağazalarında bulabileceğiniz güpü detaylı bikinilerinizi, renkli aksesuarlar ve gözlüklerle tamamlayabilirsiniz.

yüksek bel bikini

Yüksek belli bikiniler, sezonun moda trendleri arasında. Özellikle fiziğine güvenen bayanların tercih ettiği yüksek belli, lacivert-beyaz çizgili bikini modelleri, yazın havasına uygun denizci havasını yansıtıyor. Yüksek belli bikini modellerini Accessorize, Zeki Triko ve Mudo mağazalarında bulabilirsiniz.

puantiye bikini

Puantiye bu sezon da revaçta. Topshop, Accessorize, Kom, Zeki Triko mağazalarında bulabileceğiniz puantiyeli bikini modelleri, bronz teninize de çok yakışacak. Siyah ya da beyaz camlı gözlükler, neon renkli aksesuarlarla bu bikini modellerini renklendirebilirsiniz.

dekolte mayo modelleri

Tek parça mayolar, hem fazlalıklarını gizlemek, hem de tarz bir görünüm yakalamak isteyen bayanların tercihi oluyor. Geometrik kesim, dekolteli mayo modelleri, 2013 yaz sezonunun favorileri arasında. Bu tarz mayo modellerini D&G, Zeki, Kom, Oye, Aldo ve Forever New mağazalarında bulabilirsiniz.

destekli straplez bikini

Küçük göğüslerden şikayetçi olan bayanlar için, bu sezon destekli straplez bikiniler dikkat çekiyor. Göğüsleri daha şekilli ve daha büyük göstermeye yardımcı olan bu destekli straplez bikini modellerini Bonesta, Sunset, Tresera, İnci ve Kom mağazalarında bulabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir