Hanımlara haberler

2013 Mayokini Modelleri

2012-yeni-mayokini-modeliSon dönemde plajların yeni modası mayokiniler, bikini ve mayolara taş çıkaracak modellerle, 2013 yazında da karşımızda. Kendine ve vücuduna güvenen bayanların tercih ettiği mayokiniler, hem şık hem de seksi bir görünüm kazandırıyor. 2013 yaz renklerinin hakim olduğu yeni sezon mayo-bikini koleksiyonlarında, mayokiniler de yerini aldı. Göbeği, beli, göğüsleri ön plana çıkaran modelleri ile hem mayo hem de bikini havası yaratan mayokiniler, hafif fazlalıklarınızı saklamak için ideal. Ancak her zaman, fazlalıklarınız olduğu için mayokini giymek pek de doğru olmayabilir. Çünkü mayokiniler, kimi zaman bikinilerden daha cüretkar olduklarından daha iddialı vücutlar gerektirebilir. Ancak yine de, göbek bölgesindeki ufak fazlalıkları, mayokiniler ile saklamanız mümkün.

2013 mayokini modelleri arasında özellikle canlı renklerin hakim olduğu modeller dikkat çekerken, 2013 kış sezonunun favori rengi bordo da ön plana çıkıyor. Özellikle gül kurusu ve bordo renklerin hakim olduğu 2013 mayokini modelleri arasında sarı, yeşil, turuncu, pembe ve mavi gibi renkleri bulmak da mümkün.

Onun yanı sıra, bu senenin kesinlikle favori renklerinden birisi olan turkuaz, 2013 mayokini modellerinde de karşımıza çıkıyor. Modellere gelince, özellikle çapraz kesim göğüsten başlayıp aşağı doğru inen modeller oldukça revaçta. Siz de, vücudunuza güveniyorsanız, bu tarz bir mayokini modeli tercih edebilirsiniz.  Bikini gibi ancak alt ve üst kısmı ortadan geçen bir ipin bağladığı mayokini modelleri de plajın dikkat çekici bayanları arasında yer almanızı sağlayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir