Hanımlara haberler

2013 Kazak modası

Havaların soğumasıyla birlikte, sonbahar ve kış mevsiminin vazgeçilmezi kazaklar vitrinleri ve gardıropları süslemeye başladı. 2013 kazak modasında tasarımcılar sadece soğuktan korunmamız için değil, aynı zamanda kendimizi ifade etmekte kullana bileceğimiz modeller tasarlanmış.

Bu kış kedi misali sıcacık sarılıp sarmalanacağımız yün örgü kazaklar çok moda. Bol, salaş görünümlü ve dökümlü olan kullanımı kolay kazaklar gündelik hayatta çok daha rahat ve esnek hareket etmemize de olanak sağlıyor. Uzun tunik ve elbise tipi triko modeller taytlar ve dar kotlarla oldukça kullanışlı ve şık hale getirilebilir. Hayvan figürleri ve desenlerinin yanında, geometrik şekillerin yer aldığı modeller zıt renkler kullanılmış.  Şal desenlerinden oluşan ürünler şıklığı ve canlılığı seçenlerin kullanımına sunuluyor. Renkler zıtlık ön plana çıkmış durumda. Turuncu ve kırmızı tonları ile hardal rengi çok kullanılmış. 2013 kazak modasında erkekler için de tasarımcılar oldukça çeşitli güzel ve modern modeller ortaya çıkarmışlar. Yünler erkek kazak modellerinde de ön planda tutulmuş. Kazaklarda da hırkalarda olduğu gibi deri, süet, kadife kumaşlar yama olarak dirseklere koyulmuş. Yakalarda balıkçı, yuvarlak kullanımların yanı sıra geniş modeller yeni tarz oluşturup dinamik bir etki veriyor.

2013 kazak modası hem erkekler hem de kadınlar için renk kartelâsı geniş, şık ve rahat modellerle karşımıza çıkacak. Çoğu markanın koleksiyonları hazır olup seçim yapmakta zorluk çekilmeyecek. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir