Hanımlara haberler

2013 kadın modası

2013 kadın modası hem masumiyeti ve cazibeyi bir arada sunuyor. Moda dünyası kadınlara bu sezon oldukça cömert ve geniş bir yelpaze sunuyor.

Son bahar kış trendlerinde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2013 kadın modasında deri hâkimiyetini koruyor. Rugan ve lateks parlaklığı özellikle ceket, mont ve pantolonlarda çarpıcı bir şekilde kullanılacak. Yakalardaki kürkler yine kürk yelek ve ceketler hem ısıtacak hem de oldukça sıcak bir görüntü sağlayacak. Hırkalar yine olmazsa olmazlardan. Salaş ve örgü modelleriyle vücut hatlarını saklayan uzun tunik kazakları bol, bol göreceğiz. Kaban ve montlarda askeri yeşil renkler, apoletler, hâkim yakalar,  erkeksi ceketlerle makulen bir tarz oluşturuluyor. Kadife ceket ve pantolonlar şık karşımıza çıkacaklar. Desen ve baskılarda çiçekler revaçta. Uzak doğuya özgü motifler ve parlak desenler ayrı bir şıklık ve zarafet kazandırıyor. Dantel ve gipür sık kullanılacaklar. Ayrıca altın ve gümüş gibi renklerle işlemeler ve kabartma desenleri şık ve kadınsı çizgiler taşıyor. Yaz modellerinde transparanlar hâkim ayrıca yakasız bluzlar, kayık yaka tişörtlerde yer alıyor. Ayakkabılar kısa botlar, sivri burunlar dolgu topuklardan oluşuyor çizmelerde diz üstü canlı renkler tercih edilmiş olup zımba ve püsküllerle desteklenmiş. Babetler yine vazgeçilmez.

2013 kadın modası elbise, ceket, kaban, eteklerle ve ayakkabılarla renklenecektir. Modayı baştan yaratmak için 2013 kadın modası ideal şekilde gözükmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir