Hanımlara haberler

2013 İlkbahar Yaz Trend Raporu

2013 ilkbahar yaz modası2013 yazına yaklaştığımız şu günlerde, cıvıl cıvıl ve eğlenceli parçalar mağazalardaki yerini almaya başladı. Desen ve renklerde çeşitliliğin bol olduğu yeni sezonda, tüm bakışlar üzerinizde olacak. Yeni sezonda Uzak Doğu esintili takıları, aksesuar çekmecenize mutlaka ekleyin. Ayrıca birbiriyle uyumlu parçaları tercih ederek spor şıklığı yakalayabilirsiniz. Fırfırlı bikinlerle plajda nostaljik bir etki yaratmak da elinizde. Beyaz gömleğe gelince, kullanım alanı sandığınızdan çok daha fazla. Ayrıca desenli kombinlerinizin altına desenli ayakkabı giyerek risk alın ve kazanın!

Uzak Doğu’nun moda dünyasına esen güçlü rüzgara karşı kayıtsız kalmak imkansız! Boyfriend jean’lerinizi kimono gömleklerle tamamlayarak trendin öncülerinden olun. İri taşlı kolyelerinizi desenli elbiselerinizle kullanın. Kimono görünümlü ipek gömlekler, birçok tasarımcının favorileri arasında. Minik hasır çantanızla modern bir geyşa olabilirsiniz.

Çiçekli, ekose ve etnik desenleri karıştırarak kendinizi okyanus sahillerindeymiş gibi hissedin. Etnik desenli elbiseleri en iyi zımbalı deri sandaletler tamamlar. Tropik desenli pantolon ve neon tişört kombini, bronz teninize çok yakışacak. Kalın topuklu bez ayakkabılarla spor stilden uzaklaşmadan boyunuzu uzatın.

Bu yaz pastel tonlardaki bikini ve mayolar, canlı renklerin önüne geçiyor. Çiçekli ve fırfırlı modellerle çok daha flörtöz görüneceksiniz. Üstü sert kuplu bikini modelleri, göğüslerinizi daha formda gösterecek. Tribal desenli mayokinilerle plajda cool görünmek çok kolay. Hem fırfır hem de çiçek detaylarına sahip bikiniler, favorilerimiz arasına girmeyi başardı. Siz de fırfırlı bikininiz ile plajın en havalı kızı olun!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir