Hanımlara haberler

2013 ilkbahar-yaz modası

kış geldi gidiyor derken, bahar yüzünü göstermeye başladı. Yeni sezonun yaklaşmasıyla birlikte, ilkbahar esintileri mağazalarda yüzünü göstermeye başladı. Eğer 2013 2013 ilkbahar-yaz modasını merak ediyorsanız, yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.  Yaz aylarının vazgeçilmez parçası renkli ve canlı renkler, bu yaz da dolaplarımızda yer alıyor. Özellikle neon renkler, son yıllarda kazandığı popüleritesini bu yaz da koruyor.

cizgi

Bu ilkbaharda çiçekli ve barok desenler yüzünü gösteriyor. Taytlar, bluzlar, aksesuarlar ve gömleklerde görebileceğiniz çiçek ve barok desenler, son yıllardaki çizgisini koruyor. Yaz aylarında rahat bir kıyafet tercihi olan taytlar, bu yazın trendini yansıtıyor. Gelecek ay, mağazaların vitrinlerinde tüm bu detayları görebilirsiniz.

Ayrıca uzak doğu esintileri de bu ilkbahar-yaz sezonunda moda olacak.Siz de yeni sezon dolabınıza yeni parçalar katmak istiyorsanız, bu akımlardan ve detaylardan yararlanarak, hem modaya ayak uyduracak hem de kendinize yeni bir stil oluşturacaksınız. Dolce&Gabbana, Marc Jacobs ve Chanel gibi, dünyaca ünlü markaların defilelerinde sıklıkla görmeye alıştığımız çizgili detaylar, bu sezon da bizimle olacak.

renk-bloklari

Siyah beyaz çizgili elbiseler, bluzlar, gömlekler, ceketler, bu ilkbahar-yaz sezonunda da öne çıkıyor. Tüm bu parçaları zarif bir sandalet ile tamamlayarak ilkbahar ve yazlarının en şık kadını olabilirsiniz. Üstelik boyuna çizgiler, daha uzun ve daha ince görünmenizi sağlayacak.

Neon renklere gelince, tırnaklardan ayakkabılara her yerde görebileceğiniz neon renkler, dikkat çekmenizi sağlayacak. Neon renkli bir çanta ile tamamlayacağınız beyaz elbiseniz ile, yaz aylarında hem zarif hem de dikkat çekici görüneceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir