Hanımlara haberler

2013 – Ayakkabı trendleri

Kadın vücudunu estetik gösteren önemli aksesuarlardan biridir topuklu ayakkabı. Ayakkabılarınızı seçerken model ve renkten önce rahatlığına dikkat etmenizi öneriyorum. Genelde ayak problemlerinin büyük bir bölümü yanlış ayakkabı seçiminden dolayı ortaya çıkıyor. Omurga sağlığı açısından da bir miktar topuk yüksekliği öneriyor doktorlar. Çok alçak topuklu ya da düztaban topuksuz ayakkabı giymek de sakıncalıymış, yüksek topuklu ayakkabı kadar.

Doğru kıyafetin altına, doğru renk ve biçimde ayakkabı seçmek, giyilen kıyafeti bir anda harika bir görüntüye sokabildiği gibi kıyafetinizin demode gözükmesine de neden olabilir. Bu yüzden, biraz bu sene ki ayakkabı trendlerinden bahsetmek istiyorum. Bagetler, desenli modeller, dolgu topuklar, metal aksesuarlı zımbalı ayakkabılar, yüksek topuklu bot modelleri bu kış çok moda. Geçen sene eğilim olan püsküller ve işlemeler de bu sene görülmeye devam edecek. Ek olarak dantelli modeller ön planda olacak. Stiletto modeller, lastik yağmur botları, kürklü botlar ve diz üstü çizmeler de bu sene ayaklarımızı sıcacık tutacak, bizi yağmur çamurdan kurtaracak. Bu sene göz önünde olan renkler daha çok, kahverenginin tonları, siyah, bej, krem, taba, gri ve bordo gibi renklerle tasarlanan modellerdir.

Bambi’nin Sonbahar-Kış sezonuna bakmanızı öneriyorum. Ünlü oyuncu Merve Bol Uğur’un giydiği birbirinden farklı tarz ve modelde ayakkabının bulunduğu bu sezon daha çok deri ve koyu renk dikkat çekiyor. Gerçekten çok hoş ayakkabılar ve çantalar var, mutlaka bir AVM’ye uğrayın deriz. Özellikle sezonda, sevimli hayvan motifli bagetler bu yıl herkesin favorisidir. Deri, süet karışımı topuklu ayakkabılar, renkli bagetler ve daha fazlası her zevke uygun olarak bol çeşit olarak tasarlanmışlardır. Anlaşılan, bu kış sezonu da renkli ve sıcacık geçecektir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir