Hanımlara haberler

2013 – 2014 Sonbahar- Kış Koleksiyonları


2013-2014 Sonbahar/Kış koleksiyonları Şubat ve Mart aylarında yapılan moda haftalarıyla tanıtılmıştı. Akıllarda kalan Karl Lagerfeld’li Chanel defilesinin perde arkası, Balmain’in şatafatlı coutureleri ve birbirinden özel 2013-2014 sonbahar kış koleksiyonlarıydı. Peki ya detaylar?

 Chanel 2014 Kış Koleksiyonu’nda ‘dünya turu’ teması vardı. Lagerfeld’in siyah derileri, vinilli uzun tayt çizmeleri zincirllerle ve çivilerle podyumdaydı. Bu da 2013-2014 sonbahar/kış trendlerinin klasik asi görüntüsünü yansıtıyordu. 2013-2014 sonbahar kış sezonunun trend renkleri arasında olan gri, pembe, syiah ve beyaz tonlar kalın kumaşlarda, oversize ceketlerde ve devasa büyüklükte ceplerle Chanel’in koleksiyonundaydı. Biz bu büyülü koleksiyondan en çok yünlü mini etekleri beğendik!

 Balmain 2014 Kış Koleksiyonu Olivier Rousteing’in seçimiyle, baskılı mini elbiseleri ve büyük, rengarenk taşlı aristokrat küpeleriyle kendine hayran bıraktı. Büyük omuzlar, jakarlı kıyafetler ve büyüleyici bir sunumdan siz en çok hangisini sevdiniz?

 Elie Saab Gelinlik Koleksiyonlarına hepimiz hayranız. Gossip Girl Blair Wardolf’un bulut mavisi tamamen işli gelinliğinden sonra genç kızların hayallerini Elie Saab gelinlikleri süslüyor. Elie Saab her zamanki gibi elegan. Elie Saab 2013 2014 Sonbahar/Kış  Koleksiyonu podyumunda lacivert, lila ve siyah ağırlık bir sunu vardı. Geometrik elbise modelleri öne çıkan modeller arasındaydı.

 Christian Dior moda severlerden yine tam not aldı. Yepyeni bir 2014 kışı yaşatacak olan Dior, elegan ve retro ceket modellerini, geniş pantolonlar ve klasik kabanlarla kombinleyip mükemmel bir sunu yaptı. Christian Dior 2013-2014 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda 2013 yaz trendi olan bustiyerler de vardı. Dior’un geleneksel tarzını yansıtan büyük omuzlar ve etek modelleri ilgi çeken diğer trendlerdendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

jean pantolon ve bogazli kazak kombini

Boğazlı Kazak Nasıl Kombinlenir?

Boğazlı kazaklar kış ayları geldiğinde biz kadınları en iyi şekilde sıcak tutan harika parçalardan sadece …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir