Hanımlara haberler

2013 Trend banyo dolapları

Evlerimiz bizim huzur içinde kendimizi rahat hissettiğimiz mekanlardır. Banyolarımız ise ev dekorasyonuna verilen önemle birlikte kendimizi özel hissettiğimiz mekanlar haline gelmeye başladı.
Büyük banyolar için dekorasyon daha çok dikkat çekici modellerle donatılırken genelde küçük olan banyoların dekorasyonunda fonksiyonellik ön plana çıkmıştır. Geniş banyolarda konforlu ve rahat bir yaşam alanı sağlayabilmeniz mümkün olacaktır. Bu sezon banyosu küçük olanlar için üretilmiş banyo dolapları fazlasıyla yaygın olarak kullanılmaya başlandı. Küçük banyolar için özel olarak tasarlanan dolaplar daha kullanışlı ve daha rahat bir alan sunduğu için fonksiyonellik kazandırıyor. Banyolarınız için üretilmiş şık, pratik dolaplar günlük ihtiyaçları rahatlıkla karşılayabilecek şekilde bizlere sunulmasıyla beraber dolaplar daha önem kazanmış bulunmaktadır. Banyo dolapları genelde boy dolabı, üst dolap ve lavabodan oluşmaktadır. Bu yıl dikkati çeken modeller arasında Muhteşem Yüzyıl Saraylı olan modeller dikkat çekerken ahşap, renkli, cam gibi daha modern konseptler de banyo dekorasyonu üzerine faaliyet gösteren firmalar tarafından satışa sunulmuştur.

banyo-dolabı-modelleri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yemek Odası Dekorasyonu

Yemek odası dekorasyonu yapacaksanız dikkat etmeniz gereken birtakım hususlar bulunmaktadır. Bu hususlar arasında öncelikle odanın …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir