Hanımlara haberler

2013 Koltuk takımı trendleri

Evlerin değişmeyen aksesuarları arasında yer alan mobilyalar içinde yer alan koltuk takımları her geçen yıl kendini yenileyerek birbirinden güzel modellerle evlerimize ayrıcalık katmaya başladı.
Mobilya firmaları da kendilerini yenileyerek 2013 yılında da bayanların beğenisine sunduğu modellerle kendi markalarını ön plana çıkartmaya çalışmaktalar. Ünlü mobilya firmaları arasında yer alan İstikbal, Bellona, Kilim, Doğtaş, Yataş gibi firmalarının tasarımları arasında her eve uyacak çok çeşitli alternatifler bulmak mümküm olmaktadır. Bayanların son yıllarda tercih etmeye başladıklar beyaz mobilyalar 2013 yılında da trendine devam edecektir. Beyaz mobilyaları kombine edeceğiniz renkli puflar ve minderlerle yaratacağınız mekanlara hareket getirmeyi başarabilirsiniz. Tasarımcılar bu yıl salon takımlarında nostaljik esintiler sunarken eskitilmiş görüntü kullanılan mobilyalar moda olmayı sürdürecektir. 2013 yılında genç çiftlerin daha çok rahatlığa önem vermeleriyle beraber tercih ettikleri köşe takımları farklı renkleriyle odalarınızı hareketlendirecektir. Büyük minderli spor tarz köşe takımlarınızı puf veya berjerlerle tamamlamanız mümkün olacaktır. Köşe takımlarında sade tonlar, bejler, griler, kremler, beyazlar dikkati çekerken çiçek desenlerde kendilerine köşelerde sevimli bir yer bulacaklardır. Deri koltuk takımları modası geçmeyen ürünler arasında yer alırken dekorasyonda tek renk kullanımının yanı sıra zıt renkleri görmemizde mümkün olacaktır.

2013-Koltuk-Takımı-Modelleri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yemek Odası Dekorasyonu

Yemek odası dekorasyonu yapacaksanız dikkat etmeniz gereken birtakım hususlar bulunmaktadır. Bu hususlar arasında öncelikle odanın …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir