Hanımlara haberler

2013 Yazı Göz Makyajı Modası

2013 göz makyajıCanlı ve enerjik renklerin ön plana çıktığı 2013 yaz sezonunda, makyajda da sarı, yeşil, turuncu, mor, pembe ve mavi tonları öne çıkıyor. Özelikle neon renkler, bu yaza makyajda da damgasını vuracak!

Güneş Enerjisi Elde Etmek İçin! 

Kahverengi göz farını gözlerinizin dış kısmına, alt ve üst kirpik dibinize dağıtarak uygulayın. Ardından kanarya sarısı krem göz farını göz pınarlarınıza sürdükten sonra üzerine aynı tonlarda toz far uygulayarak gözlerinizin daha parlak görünmesini sağlayın. Maskarayla makyajınızı sonlandırın.

Tutkunun Ateşi: Zümrüt

Göz kapaklarınıza zümrüt renginde krem far sürün. Üzerine aynı tonlarda ışıltılı bir far uygulayın ve gözlerinizin değerli bir mücevher gibi görünmesini sağlayın. Tek kat maskara yeterli.

Bu Yaz Turuncu Ön Planda

İnce bir eye liner fırçası kullanarak turuncu krem farı alt ve üst kirpik dibine kuyrukları uzatıp birleştirecek şekilde uygulayın. Ekstra renk patlaması için neon turuncu tonlarda göz farı ile rengi doygunlaştırın. Kirpiklerinize üç kat maskara uygulayarak kontrastı yakalayın.

Morun Cazibesinden Yararlanın

Aynaya direkt olarak baıın, alt kirpik dibinizi üç eşit bölüm olarak düşünün. Orta bölüme ( direkt göz bebeğinizin alt kısmı) mor krem farı, iç kısımda kalan bölüme beyaz farı, dışta kalan bölüme ise siyah farı uygulayın. Siyah kısmın kuyruğunu yukarı doğru uzatmayı ihmal etmeyin. Renklerin birleştiği kısımları dikkatlice birbirine karıştırın.

Tatlı Pembe

Alt ve üst kirpik dibini pembe göz kalemiyle çerçeveleyin. Ardından aynı tonlarda maskarayı, renk tam olarak çıkana dek kirpiklerinize uygulayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

estetikte dikkat edilecekler

Estetik Uygulaması Yaptırırken Dikkat Edilecekler

Yaz ayları gelmeden daha genç, formda ve güzel görünmek adına cildiniz için yaptırabileceğiniz birçok güzel …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir