Hanımlara haberler

2013 saç modelleri

Shakira-Saç-Modelleri-2013

Modeller sonbahar-kış sezonu defilelerinde podyumlarda en güzel kıyafetlerle salınırken, bizim dikkatimizi çeken atkuyruğu modelleri oldu.

Ensede yapacağınız bir at kuyruğuna mohikan havası katmak, modelin masumiyetini anında kıracak. Tepede 10 santimlik bölümü ayırarak saçınızın geri kalanını fönleyin, ensede sıkı bir at kuyruğu haline dönüştürün. Ardından tepede bıraktığınız kısma bolca hacim veren saç spreyi püskürtün. Son olarak kabarttığınız tepe kısmı at kuyruğuna dahil ederek lastikle sabitleyin ve tokanın etrafına dolayın.

Sizi mükemmel “ertesi sabah” saçıyla buluşturmaktan gurur duyuyoruz. Saçlarınızı hem parlak hem de seksi gösterebilecek en ideal model olan düğümcü kız modeli, size de çok yakışacak. Saçlarınızın tamamına ısıya karşı koruyucu bir sprey sıkın ve beşer santimlik tutamları maşayla şekillendirin. Ardından saçlarınızı tıpkı bir kumaşı bağlar gibi ensede düğüm yapın ve siyah tel tokayla sabitleyin. Eğer kısalarsa beş santimlik bir saç tutamını, yaptığınız at kuyruğunun etrafına dolayın ve sabitleyin.

Yüksek stiletto’ların üzerindeyken sahip olmanız gereken saçlar işte tam da bu tarz bir model. Bu at kuyruğu patronun kim olduğunu herkese gösterecek. İşin kilit noktasıysa, at kuyruğunun başın arkasındaki bombe kemiğinin tam üzerinde olmasına özen göstermek. Böylece saçlarınız sıradan bir modelden çok daha uzun ve görünecek ve etkili bir sonuç elde edilecek. Ekstra parlaklık ve pürüzsüzlük için saç düzleştirici ile at kuyruğunu düzleştirin ve iki damla ışıltı veren bakım yağı uygulayın.

Üç saç modelini bir arada bulunduran bu at kuyruğunu aklınızın bir köşesine yazın; Tepeden krepe, orta kısımda Fransız burgusu alt kısımda ise at kuyruğu. Dağınık ve dalgalı bir görünüm yaratmak için kuru saçlarınıza deniz tuzu spreyi püskürtün. Ardından tepeden toplayın ve başın üst kısmındaki saçları bir fırçayla dağıtarak serbest bırakın. At kuyruğu seklinde elinizde tuttuğunuz saçları üstten alta doğru kıvırın ve ucunu serbest bırakın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

estetikte dikkat edilecekler

Estetik Uygulaması Yaptırırken Dikkat Edilecekler

Yaz ayları gelmeden daha genç, formda ve güzel görünmek adına cildiniz için yaptırabileceğiniz birçok güzel …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir