Hanımlara haberler

2014 popüler saç renkleri

Her yıl olduğu gibi bu yılda kadınlar saç renkleri ve modellerini konuşturarak gizli bir rekabet içine girmiş bulunmaktadır. Her ne kadar kadınlar tarafından kabul edilmese de 2014 yılı popüler saç renkleri belirlendiğinde çoğu kadın soluğu kuaförde alıp kendini yenilemeye odaklanmıştır.

2014 Popüler saç renkleri

Saçlarda doğal renk geçişleriyle oluşturulan 2014 yılı popüler saç renkleri kadınlara farklı bir ışıltı kazandırıyor. Sarı saç rengi aralarına, cilt rengine yakın ton geçişleriyle, saç dibinde yumuşak kahverengi uygulandığında inanılmaz bir doğallık katarak, kendine özen gösteren kadınlara bir o kadar daha güzellik kazandırıyor. Vazgeçilmez renklerden olan karamel rengi ile portakal kırmızı ton geçişleri, özellikle renkli gözlere sahip kişilere uygulandığında büyüleyici bir güzellik ortaya çıkıyor. Parıltılı kahve tonlarındaki renkler makyaj uygulanmasa bile kişiye canlılık kazandırdığından 2014 yılı popüler saç renkleri arasında yer alır. Sarı ile açık kumral renkleri birleştiğinde ortaya çıkan doğallık gözleri kamaştırmaya fazlasıyla yetiyor. Bu yıl açık renkler kadar trend olan keskin saç modelleri ile parlak koyu tonların birleşmesi de kadınlara oldukça doğallık ve güçlü bir görünüm kazandırıyor. Kestane, koyu çikolata ve maun renk tonları en popüler saç renkleri arasında yer almaktadır.

Bu yıl genellikle dipten uca tek renk olarak, parıltılı ve gösterişli renk tonları öne çıkarak tercih edenlerin göz kamaştırıcı bir güzelliğe sahip olmasını sağlıyor. Saçlarını henüz yeniliye uğratmamış kişiler 2014 yılının en gözde renklerini kullanarak, doğal güzelliklerini bozmadan kendilerine bir ışıltı kazandırabilirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

selülitlere karşı kahve masajı

Kahve ile Gelen Güzellik Hakkında Her Şey

Kahve sadece lezzetiyle damak tadımıza değil, yeri geldiğinde cildimize de faydalı dokunuşlar yapan harika değerlerimizden …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir