Sezonun en moda saç renkleri

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Sezonun en moda saç renkleri

attachment.php


Bu sezonun saç rengi skalasında iki galibimiz var : Parlak kızıl ve gümüş sarısı! Ancak bu iki rengi taşımak gerçekten cesaret istiyor. İşte bu nedenle, daha sakin yapıdaki kadınlar kahve ve kestane tonlarında karar kılıyor.

Bu öne çıkan renklerden bizim favorimiz gümüş sarısı…

1970’lerin başında Debbie Harry ile ünlenen gümüş sarısı bu sezon modanın merkezinde. Elbette söylemeliyiz ki, bu rengi tercih edecekler çok titiz davranmalı çünkü en küçük kusurlara bile yer yok! Saç bakımını ihmal ettiğinizde, o gördüğünüz muhteşem renk bir anda isli donuk bir renge dönüşerek berbat bir görüntü ortaya koyabilir. Bu rengi taşımak istiyorsanız, normal saç bakımından biraz daha fazla bütçe ve vakit ayırmayı göze almalısınız. Her üç haftada bir saçınızın rengini düzelttirmeniz ve her gün saçınızı özenle şekillendirmeniz gerekecektir.

Uyarmamız gereken bir iki nokta daha var; bu renk, saç rengiyle sık sık oynamaktan hoşlananlara göre değil. Saçları ince telli ve yıpranmış olanlara da pek önermiyoruz…

Kızıllar her zamanki gibi çok seksi...

Kızılın dinamizmi bu sezonda bizimle! Parlak kızıllar öne çıksa da, bakır tonları da son derece revaçta. Kızıl saçları kullanırken makyaj, dikkat etmemiz gereken önemli bir ayrıntı... Kızılın yeterince göze çarptığını akılda bulundurarak makyajı her zaman daha yumuşak renklerle uygulamalıyız.

Kahve tonlarına ışıltı çok yakışıyor...

Kızıllar bu kadar modayken, kahve tonlarını canlandırmaya ne dersiniz? Kullanımı kolay kahve tonları kızıl vurgularla birleşince ışıl ışıl olacak.

Kaynak: ElmaElma
 

Ekli dosyalar

  • 43057.jpg
    43057.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 49

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst