Catimini 2013 İlkbahar/Yaz!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Catimini 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, cıvıl cıvıl renkleri, çiçek, meyve ve geometrik desenleriyle 0-12 yaş gurubu çocuklara eğlenceli ve şık bir yeni sezon vaat ediyor.
catimini-2013-mns.jpg


Catimini, cıvıl cıvıl renkleri ve çiçek desenleri ile yeni sezonu açıyor. İlkbahar-yaz sezonunda neon renklerin hakim olduğu koleksiyonda çiçek, meyve ve geometrik desenler göze çarpıyor.

0-12 ay aralığındaki minikler için Catimini pastoral bir dünyanın kapılarını aralıyor. Koleksiyonda taze meyve ve çiçek desenleri, açık mavi, şeker pembesi, yeşil ve sarının tonları bir araya geliyor.

1-4 yaş aralığındaki küçük prenses ve prensler için ise parlak kırmızı, gökyüzü ve güneş rengi ile bütünleşerek egzotik bir hava çıkarıyor.

Doğanın renkleri miniklerin üzerinde
Catimini 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'nda prensesler için elbiselerde ve eteklerde fırfır detayları dikkat çekiyor. Küçük prensler için ise, çizgi ve ekose desenleri göz kamaştırıyor. Güneş rengi, gökyüzü mavisi, doğanın renkleri olan yeşil ve turuncu koleksiyonun ana renklerini oluşturuyor.

Catimini, yeni koleksiyon ile 4-12 yaş grubunu ise, tropikal bir dünyada yolculuğa çıkartıyor. Çiçek, yaprak ve ekose desenleri bu yaş grubu içinde doğanın renkleri ile buluşuyor. Özgün tasarımları ile dikkatleri üzerine çeken tasarımlar farklı tarzlarını ortaya çıkarmak isteyen çocukları bekliyor.

Koleksiyonda yer alan şapka, fular, takı, çanta ve ayakkabılar ise koleksiyonun vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor.

catimini.jpg


catimini.jpg


catimini.jpg


catimini.jpg


catimini.jpg


catimini.jpg


catimini.jpg


catimini.jpg


catimini.jpg


catimini.jpg


catimini.jpg


catimini.jpg


catimini.jpg


catimini.jpg


catimini.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst