2013 Yazı İçin Ruj Renkleri.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Güneş henüz içimizi ısıtacak kadar yüzünü göstermese de, biz yaz için hazırlanmaya çoktan başladık bile.

ilkbahar_yaz_2013_ruj.jpg


Gözümüz güneşte, yağmurun ve soğuğun gitmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. İlkbahar ilk belirtilerini göstermeye başlar başlamaz, içimiz açılacak ve nerede biraz renk kıpırtısı var oraya saldıracağız, çok iyi biliyoruz.


Fuşya

Bu ruju ne zaman süreceğim ki diye içinizden düşünüyor olabilirsiniz. Korkmayın, size önerimiz bir yakınınızın düğününü bekleyin demek olmayacak. Aksine, sıcak bir yaz günü, tişört ve jean şortunuzu böyle bir renkle şenlendirmenizi tavsiye edeceğiz.


Turuncu

Zooey Deschanel gibi bembeyaz bir tene sahipseniz turuncu dudakların size yakışacağına emin olabilirsiniz.


Ateş kırmızı

İşte bir beyaz ten-kırmızı ruj vakasıyla daha karşı karşıyayız. Emma Stone kendine yakışanı çok iyi biliyor, bundan eminiz. Siz de iddiasız renkleri bir kenara bırakıp biraz cesur olun! Yaz akşamlarında kırmızı dudaklarla tüm bakışları üzerinize çekin!


Gül pembe

Öyle rengarenk dudaklarla gezmek hiç bana göre değil diyenlerdenseniz bu yumuşacık tondaki pembe tam size göre! Gördüğümüz gibi Drew Barrymore bu tonu gece katıldığı bir davette sürmüş. Bu gül pembe ruj, gündüz de rahatlıkla tercih edilebilir, karar size kalmış.


Vişne çürüğü

Jennifer Lopez'in her halini seviyoruz. Böyle koyu renk ruju tercih ettiğini çok sık görmesek de konu vişne çürüğü olunca onu örnek göstermeden edemezdik.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst