Kırmızı rujun nasıl sürüldüğünü öğrenin!

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Kırmızı rujun nasıl sürüldüğünü öğrenin!

attachment.php


Kusursuz bir makyajın en can alıcı ve en önemli bölümü rujdur. Güzelliğinize güzellik katar ve size canlılık verir. Söz konusu kırmızı rujsa o zaman bilmeniz gereken çok şey var!

Kırmızı ruj sürerken, dağılmasını önleyebilmek için önce bir kat nemlendirici kullanarak dudak hatlarınızı belirginleştirin.

Kırmızı ruju; dudak çerçeve dışına taşırmadan sürmek için fırçadan yardım alabilirsiniz. İnce uçlu fırçalarla dudakların dış çevresini doldurup iç kısmını rujun orijinal ucuyla boyayabilirsiniz.

Eğer tüm dikkatinize rağmen kırmızı ruj dağıldıysa, temiz bir kulak temizleme çubuğunu makyaj temizleyici kreme batırıp fazla ruju temizleyin.

Makyajınızda kırmızı ruj kullandığınızda göz makyajınızı ve yanaklarınıza sürdüğünüz allığın miktarını en aza indirin.

Mum ışığında yemek yiyeceğiniz özel bir akşamda kırmızı ruj kullanımında tamamen serbestsiniz. Kırmızı ruj, mum ışığında daha yumuşak görünür.

Dudaklarınızın daha ilgi çekici ve daha dolgun görünmesini istiyorsanız, kırmızı ruj sürdükten sonra sadece üst dudağınızın ortasına şeffaf renkte dudak parlatıcısı sürün. Dudaklarınızın ışıltıyla parlayacaktır.

Günlük hayatta kırmızı ruj seçimini mat renkli olanlardan yana kullanın. Göz makyajınızda ise krem ve bej renkte farları tercih edebilirsiniz.

Rujunuzu kalıntı bırakmadan temizlemek istiyorsanız, makyaj mendillerini kullanabilirsiniz. Temizlemeden sonra dudaklarınızdaki nem oranını korumak için yoğun nemlendirme sunan dudak balmlarını kullanabilirsiniz.

elma&elma
 

Ekli dosyalar

  • 21813.jpg
    21813.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 44

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
kırmızı ruju bende çok beğeniyorum hele mat olanına bayılıyorum am bana yakışmıyo :uzgun:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst