Selülit için çözümler

LiLi

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2010
Mesajlar
9.394
Tepki
12.556
Puan
113
Konum
♥ Kızının Yanından ♥
Kalça ve bacaklarımıza yerleşen o minik sıradağlar, bikini mevsimi yaklaştıkça iyice gözümüze batmaya ve canımızı sıkmaya başlar. Özenle seçerek satın aldığımız bikinileri giydiğimizde öne çıkan göbek ise, bir kadının en korkunç kabusudur.

İNCELTİCİ

İstediğin forma kavuşmak için sırf inceltici, sıkılaştırıcı ve selülit giderici ürünlerden medet ummak saflık olur. Kendini dengeli beslenmeye ve düzenli olarak spor yapmaya alıştırmalısın. Kalça kaslarını çalıştırmak için uzun ve tempolu yürüyüşlere çıkabilir veya bisiklete binebilirsin. Eğer oturduğun bölge bisiklete binmeye müsait değilse, spor salonunda kardiyo ve karın hareketleri çalışmalısın. Ancak bunları yaptığın taktirde incelticinin etkili olabileceğini hatırlatarak senin için seçtiğimiz piyasadaki en yeni inceltici ve selülit giderici ürünleri saymaya başlıyoruz.

Yüksek oranda konsantre Lipo-Cellular Complex, Kafein ve temel yağlar içeren Decléor Corps Slim Effect Contour Jel Krem (130 TL) (1) vücudun incelmesine yardımcı olurken, aynı zamanda selülit görünümünü de en aza indiriyor.

Karın bölgesi ve kol çevresinde oluşan sıkılık kaybı için ise Carita Haute Beaute Creme de Cachemire (248 TL) (2) kullanabilirsin. İçeriğindeki ipek proteinleri ile pürüzsüzlük ve yumuşaklık sağlıyor.

Bioder 90 60 90 İnceltici ve Sıkılaştırıcı Konsantre Jel (59 TL) (3), yağ parçalayıcı aktiflerle bel, basen, bacak gibi yağların yoğun olarak yerleştiği yerlerdeki yağ oranını azaltırken, kiraz sapı özü ile parçalanan yağ ve ödemin vücuttan atılmasını sağlıyor.

Herbalife Vücut Şekillendirici Krem (77,51 TL) (4) içeriğindeki bileşenlerle cildin tonunu ve dokusunu iyileştirirken, özel formülü sayesinde cildin en derin tabakalarına kolaylıkla nüfuz ederek portakal kabuğu görünümü ile başa çıkıyor.

Natura Bisse Spa Vücut İnceltici Kahverengi Deniz Yosunu İçeren Mikro-Kompleks (330 TL) (5), drenajı attırıp su toplanmasını azaltarak yağ tabakalarını etkili şekilde çözüyor. İçerdiği nane özü ise canlandırıcı bir his veriyor.

Avokado özü, hububat ve karnitin içeren Kanebo Sensai Cellular Performance Body Contour Concentrate (371 TL) (6) silüeti toparlarken, cildin ipeksi, düz ve yumuşak kalmasını sağlıyor. Bu ürünü her sabah ve akşam düzenli olarak kullanmalısın.

Caudalie Firming Concentrate Sıkılaştırma Etkili Yağ (65 TL) (7) ise, kol, karın ve göğüste elastikiyetin arttırılmasına ve cildin sıkılaşmasına yardımcı oluyor.

761.gif


762.gif


SELÜLİT GİDERİCİ

Africology Selülit Detoks Yağı (84 TL) (8) içeriğindeki limon otu, servi, sardunya ve greyfurt ile toksinlerin vücuttan atılmasına doğal yolla yardım edip yağ birikimlerinin oluşmasını engelliyor. Harvey Nichols’da bulabilirsin.

True Blue Spa Anti-Cellulite Firming Lotion’ın (49 TL) (9) içeriğindeki mavi yosun özü ile cilt tonunu dengelerken, kafein de vücudu şekillendirip sıkılaştırıyor. Ürünü düzenli olarak kullanırsan, selülitlerinde bir hafta içinde ciddi azalma göreceksin. True Blue Spa ürünlerini İstinye Park’taki Bath and Body Works Mağazası’nda bulabilirsin.

Babor tarafından iki farklı formülde geliştirilen Body Line Thermal Serisi’nden Stop Cellulite Seti (280 TL) (10) ile de, gece ve gündüz düzenli kullanım neticesinde başarılı sonuçlara ulaşabilirsin. Birinci faz olan Stop Cellulite Day Activator Step 1, gün boyunca hücre yağlarının parçalanmasını sağlıyor. Gece kullanılan Step 2 de, cildin kendini yenilediği gece saatlerinde kolajen liflerini yapılandırıyor.

Tamamen doğal yağlar ve özlerden oluşan Dört Mevsim Selülit Vücut Yağı (89 TL) (11) cilde derinlemesine nüfuz ederek kan dolaşımını hızlandırıyor. İçeriğindeki limon, ardıç ve servi uçucu yağları, vücutta yağ depolanmasını yavaşlatarak selülitin neden olduğu portakal kabuğu görünümünü azaltıyor.

764.gif


765.gif


Shiseido Advanced Body Creator Aromatic Sculpting Jel (147 TL) (12) vücut hatlarını inceltirken, ciltte pürüzsüz, sıkı ve nemli bir his yaratıyor. Selülit ve portakal kabuğu görünümünü etkili şekilde azaltıyor.

Yves Rocher Triple Action Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Vücut Kremi (74,90 TL) (13) içeriğindeki yeşil kahve çekirdekleri ile yerleşmiş yağları çözerken, yeşil çay polifenolleri ile yağ birikimlerini yok ediyor. Asya Sentellası da kolajen üretimini arttırıp cilt dokusunu sıkılaştırıyor.

Yağ toplanmasından kaynaklı selülitlere karşı üçlü inceltici etki gerçekleştiren Nuxe Selülit Giderici İnceltici Vücut Serumu (87,50 TL) (14) doğal kafein, kakao polifenolleri, Glaucine ve su yosunu özü içeriyor. Böylece yağ stoklanması durdurulup oluşmuş yağlar yakılıyor.

Cosmed Anti Selülit Losyon (53 TL) (15) içeriğindeki yüzde yüz bitkisel etken madde Phtosonic, portakal kabuğu görünümüne sebep olan yağ hücrelerini kontrol altına alıp yağların serbest kalmasını sağlıyor. Serbest kalan yağ ise lenf yoluyla vücutta atılıyor.

Nivea Q10 Sıkılaştırıcı Anti-Selülit Jel Krem (32,90 TL) (16) ise, içeriğindeki L-Carnitine ile cilde derinlemesine etki ediyor. Ciltteki fazla yağların enerjiye dönüşmesini sağlayarak, selülit görünümünü üç hafta içinde gözle görülür bir şekilde azaltıyor.

Yazı: Ece Çağlar
 

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.334
Puan
113
Yaş
34
Konum
İstanbul
tesekkurler canim :huri:
suan benim de ihtiyacim yok cok sukur
ben catlak giderii kremlerin pesindeyim:ajan:
yalniz ben Herbalife markasinin icinde zararli maddeler oldugu icin Amerika'da yasaklandigini duydum dogruluk derecesini bilmesem de :iyyyy:
 
OP
L

LiLi

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2010
Mesajlar
9.394
Tepki
12.556
Puan
113
Konum
♥ Kızının Yanından ♥
tesekkurler canim :huri:
suan benim de ihtiyacim yok cok sukur
ben catlak giderii kremlerin pesindeyim:ajan:
yalniz ben Herbalife markasinin icinde zararli maddeler oldugu icin Amerika'da yasaklandigini duydum dogruluk derecesini bilmesem de :iyyyy:

Olabilir Aslıcım o marka hakkında pek bilgi sahibi değilim , kullanmadan önce içeriklerine bakılmalı kesinlikle :eek:
 

denizkızı

Daimi Üye
Katılım
23 Şubat 2009
Mesajlar
3.199
Tepki
1.901
Puan
113
Konum
İZMİR
Teşekkürler canım bilgilendirmen için :dance2:
ben de bu kış çok kilo aldım şimdi diyetteyim istediğim kiloma düşmeme 2 kilo filan kaldı. belimin yanlarında çatlaklar oluştu onlar için buradan kremler bakıyorum 3-4 çeşit var onları araştırıp birini deneyeceğim eğer işe yararsa size ne kadar sürede işe yaradığını ve fiyatını özelliklerini yazarım :gulegule:
 
Katılım
13 Mayıs 2013
Mesajlar
13
Tepki
7
Puan
3
Konum
istanbul
başlangıç safhasında kullanmak lazım bu kremlerden. yoksa yerleştikten sonra hiçbir işe yaramıyor. bi sürü krem denedim ama geçmedi selülitlerim. şimdi yeni nesil lpg deniyorum geçecek gibi duruyor, 2-3 seansta fayda gördüm.-alkis benim gibi kraterli bacakları olanlara tavsiye ederim
 

possessionss

Yeni Üye
Katılım
31 Mayıs 2013
Mesajlar
14
Tepki
1
Puan
3
Konum
İstanbul
Şu jellerden bende kullandım ufak çaplı selülitler için ideal olabiliyor ama kesin çözüm her zaman uzmanlarda :) yeni nesil lpg öneriyorlar. bi deneyin derim. Benimki yarıda seasnların bitmesini bekliyoruum..
 

nilaysss

Yeni Üye
Katılım
30 Mayıs 2013
Mesajlar
13
Tepki
2
Puan
3
Konum
istanbul
herkese tavsiyem ben gözaltı torbalarım ve morluklarım için randevu alsam da yeni nesil lpg, arkadaşım selülit vs bi ton uygulamasını kullanıyor yepyeni bir hatun oldu
 

damla1985

Yeni Üye
Katılım
25 Haziran 2013
Mesajlar
13
Tepki
0
Puan
1
Konum
istanbul
benm göbeğimi yok eden yeni nesil lpgnin selülit için harikalar yarattığını gözlerimle gördüm, tavsiye ederim
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst