Kuru Ciltler için Çözüm

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
1d64cb96ebab6802d15c9cb11275c4de_M.jpg


Sürekli stres hali, yoğun çalışma temposu, uykusuzluk, ilerleyen yaş, başta güneş olmak üzere çevresel faktörler, yeterli su içilmemesi, aşırı sıcak ya da aşırı soğuk gibi birçok etken, cildimizde kuruluğa neden olabilir.

Kuru cilt, gergin ve mattır; ince çizgiler kolayca görünür ve cilt, dış uyaranlara karşı hassastır. Eğer zamanında önlem alınmazsa, ilerleyen dönemlerde cilt matlaşır ve erken yaşta ciltte kırışıklıklar oluşmaya başlar. Bu nedenle, kuru cilt temizliği oldukça önemlidir ve özel bir temizleyici seri tercih edilmelidir.


Kadınların cilt ihtiyaçlarını anlayarak onlara çözüm önerileri sunan dünya kadınlarının cilt bakım uzmanı OLAY, kuru ciltler için geliştirdiği özel serisi SKIN COMFORT’u kadınların beğenisine sundu. Suyla aktive olan OLAY’in ilk temizleme serisi SKIN COMFORT; tonik, temizleme sütü ve yüz yıkama jeli olmak üzere üç üründen oluşuyor.


Kuru Ciltler
kuruciltlerolay2.jpg


Sağlıklı, taze ve ışıltılı bir cilt istiyorsanız öncelikle maksimum düzeyde bir nemlendirme sağlamalısınız. OLAY Skin Comfort Tonik, içeriğindeki OLAY’ın eşsiz cilt rahatlatıcı formülü sayesinde cildinizin nem dengesini sağlar, cildinizi mükemmel temizleyerek ferahlatır ve nemlendirici bakıma hazırlar.


Cilt tipiniz kuruysa hem makyaj sonrası hem de günlük cilt temizliğinize dikkat etmeniz gerekir. OLAY Skin Comfort Yüz Temizleme Sütü ve OLAY Skin Comfort Yüz Yıkama Jeli; cildinizdeki kiri, makyajı hatta maskarayı bile temizlerken nemlendirerek cildinizin nem dengesini sağlar. Cildinize; sağlıklı bir görünüm, mükemmel temizlik, ipeksi pürüzsüzlük ve yumuşaklık kazandırır. OLAY’ın eşsiz cilt rahatlatıcı formülü sayesinde kuru cildiniz mükemmel şekilde rahatlar ve nefes alır.


OLAY Skin Comfort Tonik: Ortalama raf fiyatı: 18.80 TL
OLAY Skin Comfort Yüz Temizleme Sütü: Ortalama raf fiyatı 18.80 TL
OLAY Skin Comfort Yüz Yıkama Jeli: Ortalama raf fiyatı: 18.87 TL
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst