Çocukların Hayal Gücünü Geliştiren Halılar

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Çocukların Hayal Gücünü Geliştiren Halılar

attachment.php


1967'den beri aileden biri olan Atlas Halı'nın Erdem Akan ve Boğaç Şimşir imzalı Çocuk Serileri, miniklere eğlenceli ve sağlıklı oyun alanları sağlıyor. Çocuk halılarındasanal kahramanlar kullanmak yerine özgün tasarımlarla tüketicisine ve miniklere çok farklı, neşeli ve özel tasarımlı halılar sunan Atlas Halı, çocukların kendi hayal dünyalarını kurmalarına ve geliştirmelerine de destek oluyor.

Şehir hayatı içinde oyun alanı bulmakta zorlanan tüm çocuklar için odalarında kendilerine özel ve keyifli oyun alanları yaratabilmek amacıyla tasarlanan Atlas Halı Çocuk Serileri toplam 35 halıdan oluşuyor.

Uykuya dalarken çocukların güzel hayaller kurmasına yardımcı ışıyan iplik teknolojisi gibi yeniliklere sahip olan Atlas Halı Çocuk Serileri aynı zamanda çocukların sağlığı ön planda tutularak üretiliyor. Atlas Halı Çocuk Serileri'nin üretim aşamasında çevreye zarar vermeyen, doğal ve sağlıklı bambu iplik kullanılıyor. İpeksi, hafif ve yumuşacık dokusunun yanı sıra yapısında bulunan doğal anti-bakteriyel özellikleri nedeniyle bambu, Atlas Halı'nın çocuk halılarında tercih ettiği iplik cinsidir.

Farklı çocuk halıları ile dikkat çeken Atlas Halı'nın eğlenceli Çocuk Serileri Atlas Halı satış noktalarında oyun arkadaşlarını bekliyor.

Kaynak: iVillage Türkiye
 

Ekli dosyalar

  • Trafik_220.jpg
    Trafik_220.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 67

_emos_

Daimi Üye
Katılım
13 Mart 2011
Mesajlar
4.420
Tepki
5.513
Puan
113
Konum
güNeşin battıgı yer:)
çok güzel halılar çıktı gerçekten puf puf gözü yoran halıları sevmiyorum ben kilim hariç el dokuması birde çocuklar için iyi olmuş sağol canım-rgulu
 
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Buna benzer halilar buradada var, ogluma alacagim bende araba delisi. :1:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst