2011 Kasım Ayı Burç Yorumları Akrep

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
2011 Kasım Ayı Burç Yorumları Akrep

Sevgili Akrepler kasım ayı sizler için inziva vakti geldi. Satürn Terazi burcuna geçti çünkü, yani sizin ruhsal dünya evi 12.eviniz üzerine geldi. Ruhsal bir kış uykusu diyebiliriz buna, yeniden doğmak, hayatın içine kendini yenileyerek dönmek, yeni bir bahara hazırlanmak için girilmesi kaçınılmaz bir kış uykusu veya kış temizliği… Akrepin başında doğanlar bunu şimdiden hissetmeye başladılar.



Satürn size ruhsal bir temizlik yaptıracak, hayatınızda neler yaptınız, nerde hata ettiniz, neleri başarıp hayatınıza kattınız, şimdi ne yapmanız lazım, bundan sonra nasıl bir rota çizmeniz lazım, bunların hesaplarıyla meşgul bir kafayla dolaşacaksınız ortada. Kendiniz için bir şeyler yapmak isteği artacak giderek. Kalabalıklar arasında kendi başınıza olma eğilimi, gözlerden ırak yaşama arzusu veya zorunluluğu doğacak içinizde yavaş yavaş..

Bu ay Güneş sizin burçta olduğu ve yanında Merkür ve Venüs olduğu için, canlı, aktif ve neşelisiniz, ve işlek zekanızla insanların hayranlığını, beğenisini üzerinize çekeceksiniz. Geçen ay içinizde kabaran sevgi isteği su yüzüne çıkacak, sizi eğlendirecek, hareketlendirecek ortamlara gireceksiniz, dikkatinizi de ilgi toplamaya, sevilmeye vereceksiniz ve hatta bunun için biraz çapkınlık da yapacaksınız gibi. Sanki biraz kendinizi sınama gibi bir şey olacak, ne kadar çekici olduğunuzu ölçeceksiniz…

Ancak bu ay kalbi boş Akrepler ava giderken avlanabilirler. Duygularınız taşkın, coşkun ve tutkulusunuz, duygularınızı, arzularınızı dizginlemek hem zor olacak hem de istemeyeceksiniz, kendinizi akışa bırakacaksınız.

Bu ay otorite veya aile büyüğü ile sorunu olanlar hararetli tartışmaya girme eğiliminde olacaklar. Veya sizin için önemli biriyle bir tartışma yaşayabilirsiniz. Kendi başınıza bir mücadele içinde olacaksınız ama bu hak isteme adına tartışma bir didişmeye dönüşebilir. Karşı taraf da en az sizin kadar inatçı olacak çünkü. Bireysel yıldız haritanızda uygun yıldız pozisyonları yoksa eğer, bence boşuna nefes tüketmeyin derim, siz kafanıza koyduğunuz şey için gizli çabalarla devam edin, zamanınızı bekleyin derim. Bu zaman uzun süre gelmeyebilir, ama unutmayın sizin istediğiniz de basit bir şey değil.

İş yerindeki tartışmalar eve taşınabilir veya tam tersi evdeki kavgalar işe taşınabilir, hakkınızda konuşulmaması için akılcı olmanızı gerekiyor.

Bu ay aniden gelen ve sizi mutlu eden bir teklif alabilirsiniz, bu kısa süreli bir şey olabilir, sonu pek parlak bitmeyebilir, veya kısa zamanlı ama iyi bir çalışma, faaliyet olabilir. Bu gerçeği göz önünde bulundurarak adım atın derim. Verilen aşırı sözlere kanmayın derim.
Akreplere bu ay aşk gözüküyor, hem de tutkulu, heyecanlı bir ilişki olacak gibi. Ama bu ilişkiye özen gösterip daha anlamlı bir ilişkiye döndürmek sizin elinizde, aksi taktirde elinizden kayar gider.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst