Benim filmim :)

OP
gülsemin

gülsemin

Daimi Üye
Katılım
21 Ağustos 2011
Mesajlar
813
Tepki
1.282
Puan
93
Yaş
39
Konum
istanbul
siz bu gruptan birisiniz yani ********* biliyorum link vermek yasak ama filmi biraz araştırınca bu siteyle karşılaştım.olayı açıklar mısınız ?

film selçuk üniversitesinde kısa film galası adlı gecede yayınlanmış.ve bununla ilgili röpörtaj yayınlanımış..

State Universitesi Fredonia İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi ve Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Nefin Dinç ise projenin 2008 yılında başladığını belirterek, şunları kaydetti:
”Edirne, Konya, Antakya, Sivas, Mardin ve Artvin’den lise ve üniversitelerde eğitim gören 72 öğrenci seçtik. Film çekimleri öncesi öğrencilerimize Türkiye ve ABD’de senaryo yazımı, kamera, ses, ışık, montaj konularında eğitimler verdik. Filmlerle ilgili son düzenlemeleri ise ABD’de yaptık.”

Olayı anlatmadan önce madem linkini buldun sitenin şöyle bir açıklama yapayım. Resim öyle kötü bir çekimki ben öyle değilim kimse o merveyi ben sanmasın :hihi: dipnottu sorularına geçeyim

Canım ben nette reklamını gördüm bu bir projeydi. Amerika pilot ülke olarak Türkiye'yi seçmiş., dünyada ilk defa böyle bir proje gerçekleştiriyorlardı. Türkiye'de de 6 şehir seçilmişti. Ben de başvurdum elemelerden sonra seçildim. 2 yıl kadar eğitim aldık. Eğitimle paralel de çekimlerimize başladık.Bir çok şehirde ve Amerika'da bir kaç eyalette gösterildi. Sonuç bu dahil toplam 12 kısa film. Bizimkisi de bu işte -ciko

çok beğendim canım başarılarının devamını diliyorum

Teşekkür ederim tatlımm inş. devamı da olur
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
vallah aklima geldikce izliyorum cok güzel hele müzigi bana eskileri animsatiyor,80 li yillarda bir cogunun nasip aldigi olaylari anlatiyor:uzgun:
 

ayser

Daimi Üye
Katılım
12 Aralık 2009
Mesajlar
6.699
Tepki
7.439
Puan
113
Yaş
68
Konum
Kartepe
:kupa::cicek:Gülsemin Allah yolunu açık etsin.Gönlünden geçenden fazlası olsun eksiği olmasın işallah
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst