Yalancı Romantik

єℓєησяα

Daimi Üye
Katılım
23 Temmuz 2008
Mesajlar
987
Tepki
945
Puan
93
Konum
єℓαzığ


1.jpg


AHMET (Hakan YILMAZ)

Aşkı evleninceye kadar olan erkeklerden. Evlendikten sonra giderek özüne döndü. Karısına olan ilgi ve alakası sadece yatak odası düzeyine geriledi. Televizyon kumandasıyla karısından daha çok vakit geçiriyor. Eskiden bir futbolcuyken sakatlanarak yeşil sahalara veda etti ve küçük bir televizyonda futbol yorumculuğuna başladı. Amacı bir gün büyük bir kanala transfer olmak


2.jpg


İPEK (Ebru CÜNDÜBEYOĞLU)

Büyük umutlarla evlenen kadınlardan. Fakat evlendiği romantik ve aşk dolu adamın sonradan bir oduna dönüşeceğini nerden bilebilirdi. Yapılacak tek şey var, kocasını adam etmek.

KONU:
"Yalancı Romantik" evlilikte kadının ve erkeğin değişimini, gelişimini ve bazen de gerilemesini anlatan bir durum komedisi. Bekarların evlilere özendiği, evlilerin bekarlara bakıp iç çektiği bir ilişkiler yumağı. Cinsellik uğruna oynanan oyunlar, söylenen yalanlar, takılan maskeler, gizli saklı düşünceler artık bu dizide ortaya çıkacak.

yalanci_romantik_img_fox_.jpg


Yalancı Romantik artık yeni bölümleri ile FOX ekranlarında olacak. Kanal 1 televizyonunun dizileri durdurma kararı almasıyla birlikte, yeni bölümler çekilinceye kadar, tekrar bölümlerini haftaiçi hergün 16:00 da Kanal 1′de izleyebilirsiniz.

yalanci_romantik_img_14.jpg


14blum.jpg


21.jpg
 
Katılım
8 Kasım 2008
Mesajlar
96
Tepki
55
Puan
18
Yaş
39
Konum
istanbul
bu dizide benim annem bir mlekle aynı akşam yayınlanıyo malesef kanal 1 de tekrarlarını seyrediyoruz fox a geçmiş sanırım o kanalıda fazla seyretmedigizmden izleyemiyoruz güzel bi dizi
 

GÜLÇİN

Daimi Üye
Katılım
5 Eylül 2008
Mesajlar
2.308
Tepki
2.169
Puan
113
Konum
Doyduğum Yerdeyim.
309c915b41512805f779be16490b0893.jpg


O eskiden bir romantikti, şimdi evlilikte beş yılı doldurmuş bir koca.. Eve gelirken çiçek getirir, eşinin kulağına güzel sözler fısıldardı. Karısını elde edene kadar bir erkeğin yapması gereken ne varsa yaptı. Ama herşey köprüyü geçene kadar...

İlişkilerde eski yöntemleri savunanlar, torun isteyen anneanneler, yeni kuşağa sinir olan yaşlılar, cüzdanı bir türlü doğrultamayan girişimciler, günlerini son günü gibi yaşayan serseriler ve "Beni fazla yormayın, ben sadece gülmek istiyorum" diyenler.Dozunda olan bır fılm....
Ben cok begenerek ızlerım fırsat buldukca denk gelırse tavsıye ederım acıkcası ...
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Yalancı Romantik



Tarih: 2009-12-21 TV : FOX TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

yalanci-romantik.jpg


YALANCI ROMANTİK
Ahmet ve Tayfun birbirlerini “kılıbık” olmakla suçlarlar. Tartışmadan sonuç alamayınca, kimin daha “maço” olduğunu kanıtlamak için iddiaya girerler. Kocalarının maçoluk yarışı sırasında, İpek ve Meltem de boş durmaz.
Öte yandan, Hamit Müzeyyen’e evlenme teklif edince Müzeyyen düşünmek için süre ister. Müzeyyen’in kararını bekleyen Hamit meraktan çıldırmak üzeredir.
Maçoluk yarışını kim kazanacak? Kocasının maço tavırları karşısında İpek’in tepkileri ne olacak? Hamit ile Müzeyyen evlenecekler mi?
Yalancı Romantik’in yeni bölümünde, tüm bu sorulara yanıt ararken kahkahalarınıza engel olamayacaksınız.

 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2009-12-28 TV : FOX TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]x6ru28_yalancy-romantik-kamera-arkasy_shortfilms[/DM]

YENİ- 43. Bölüm
YALANCI ROMANTİK

Müzeyyen alt kattaki balkona düşen çamaşırı almak üzere kapıyı açık bırakıp evden çıkar. Döndüğünde Zeynep yerinde yoktur. Müzeyyen önce Ahmet ve İpek’e haber verir Zeynep’in kaybolduğunu… Herkeste büyük bir panik ve üzüntü vardır. Spor salonundakiler bile Zeynep’i aramaya çıkmışlardır. Fakat aradan geçen birkaç saat içinde hala bir haber yoktur.
Bu sırada ortada olmayan bir kişi vardır; Handan hanım.
Zeynep bebek artık ‘agu bugu’ diye sesler çıkarmaktadır. İpek, Zeynep’in ilk olarak “anne” diyeceğini ileri sürerken, Ahmet ise, “baba diyecek” der. Karı koca Zeynep üzerinden iddiaya girerler.
Hamit ilk gördüğünden beri yanık olduğu Müzeyyen’e, nihayet bir yemek teklifini kabul ettirmiştir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst