Fırında Hamsi Buğulama

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Bildiğiniz üzere Kayın biraderim Birhaftadır bendeydi::lilav: ve benden hamsi buğulama istedi gurbette hamsiyi çok özlediği için rica etti bende kolları sıvayıp mutfağa girdim :nk:sizleride unutmadım tabiiki yaptığım tarifi resimleyip sizlerlede paylaşmak istedim canımcımlarım Buyrun hamsi buğulamaya:sirin:

Hamsi buğulama için malzemeler :sirin:
1. 2 kilo hamsi :sirin:
2. iki büyük baş soğan :huhuu:
3.tuz,maydanoz,1çaybardağı su:sirin:
4. limon,yarım çaybardağı sıvıyağ:huhuu:
Yapılışına gelince yarım daire şeklinde doğradığımız soğanları tepsimizin altına döşüyoruz daha sonra hamsileri bir güzel sıraladıkdan sonra üzerine maydanozlarımızla süslüyoruz yarım çay bardağı sıvıyağı ve birçay bardağı suyumuzu gezdiriyoruz limon dilimlerimizide dizip fırına veriyoruz :nk:

p0681100111.jpg



p0683100111.jpg


p0684100111.jpg


AFİYET OLSUN HANIMLAR:sirin::sirin::sirin:
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Ellerine sağlık canım. Süper gözüküyorrrr:nk:

Allah'tan pek balık sevmem :cokkomik:
 

ayser

Daimi Üye
Katılım
12 Aralık 2009
Mesajlar
6.699
Tepki
7.439
Puan
113
Yaş
68
Konum
Kartepe
Hem görüntü güzel gümüş tepsi gibi hem yapılışı kolay hemide sağlıklı daha ne olsun paylaştığın için sağol sılam:cicek::cicek:
 
OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Birbirinden güzel yorumlarınız için ben teşekkürederim:huhuu:
Arişim valla konuları açarken didim şimdik ariş beni tokat manyağı yapıcak diye iyi allahdan balık sevmiyormuşsun:cokkomik::cokkomik:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst