2011 Akrep Burcu Ask Hayati

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya

Akrep

Yılın ikinci yarısından itibaren Jüpiter’in ilişkilerinizle ilgili alanı etkilemesi size bu konuda büyüme ve fırsatları da beraberinde getirecek.

Ocak ve Şubat ayları duygusal anlamda sizi huzursuz edecek ve gerginleştirecek etkileri içinde barındırıyor. İçinde bulunduğunuz gerginlikleri, aşk hayatınızla ilgili yaşayacağınız olumlu gelişmeler sayesinde unutabilirsiniz. Fakat öfke ve gerginliğinizi kontrol altında tutmaya özen göstermelisiniz.

Mart ayında ise duygular ve düşünceler derinleşebilir, günlük hayatınızın sorumlulukları sizi zorlayabilir. Bu günlerde sıkıcı işlerle uğraşmak zorunda kalabilir, kendinizi başkalarına bağımlı hissedebilirsiniz. Özellikle Mart ayı ortalarında içinizdeki gerginliği arttıran olaylar isyan gibi duyguları da beraberinde getirebilir.

Sizi biraz huzursuz eden ve zorlayan şartlar Nisan ayı boyunca da etkili olacak. Bu dönemde de aşk hayatınızda yaşayacağınız olumlu gelişmeleri günlük hayatınızı renklendirmek ve içinizdeki gerginliği azaltmak yönünde değerlendirmelisiniz.

Mayıs ayından itibaren ise sizi huzursuz eden şartlar yerini sizi mutlu edecek gelişmelere bırakıyor. Bu tarihlerde gökyüzündeki gezegenlerin konumu sizi daha olumlu etkileyecek. Sosyal hayatınızdaki olumlu gelişmeler ilişkilerinizin de hareketlenmesini sağlayacak.

Sosyal hayatınızın size sunacağı fırsatlar ilişkilerinizi önemli ölçüde geliştirmenizi sağlayabilir. İkili ilişkilerinizdeki hareketlilik, tüm motivasyonunuzun ilişkilerinize yönelmesi, duygularınızı kolayca ifade etmeniz gibi özellikler sevdiğinizle aranızdaki tutkuyu daha da arttırabilir.

Temmuz ayı sizin için biraz daha zorlayıcı geçerken, toplumsal statünüz, işiniz, kariyeriniz gibi alanlarda zorluklar yaşayabilirsiniz. Çıkabilecek gerginliklere dikkat etmelisiniz.

Ağustos ayı ise sosyal anlamda ilişkilerinizi arttıracak gelişmelerle yoğun geçebilir. Özellikle 22 Ağustos’tan itibaren olumlu gelişmelere daha da açık olacaksınız. Eylül ayında da bu etkilere açıksınız. Ancak işiniz, kariyeriniz, toplum içinde ve aile içinde sözü geçen kişilerle ilgili yaşanabilecek tartışmalar ve gerginlikler yüzünden huzurunuz kaçabilir.

Ekim ayında ise ilişkilerinizle ilgili hırs, tutku, arzu gibi duygular yükseliyor. Fazla tutkulu ve hırslı davranmanız yüzünden yolunda giden ilişkileri bozma riskiyle kalabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız. Fazla kontrolcü davranmak sevdiğinizi olumsuz etkileyebilir.

Kasım ayından itibaren ise arkadaşlık ve dostluk ilişkileriniz, sosyal hayatınız gibi alanlarda motivasyonunuz ve enerjiniz yüksek olacak. Önümüzdeki yıl da devam edecek olan bu süreçte sosyal anlamda ilişkilere, dostluklara ve arkadaşlıklara daha fazla odaklanacaksınız.
alintidir.
 

Nurdan

Üye
Katılım
7 Ocak 2010
Mesajlar
35
Tepki
49
Puan
18
Yaş
44
Konum
Cok uzaklarda
Ocak ve Şubat ayları duygusal anlamda sizi huzursuz edecek ve gerginleştirecek etkileri içinde barındırıyorBu dogru cikdi....:zonk::ayk:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst