At kestanesi ile sıkı bacaklar

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Sıkı bacakların mucizesi at kestanesi Gehwol bacak balsamında kullanılmış. Böylece bacaklarınız her zaman sıkı ve bakımlı oluyor.

Witch Hazel olarak da bilinen Hamamelis özlü içeriği ile bacaklarında varis ve şişlik problemi yaşayan kadınların gözdesi olan Gehwol Bacak Balsamı, şimdi zenginleştirilen formülü ile çok daha etkili. Formülü, at kestanesinin mucizevi etkileri ile güçlendirilen Gehwol Bacak Balsamı, sıkılaştırıcı özelliği ile birçok cilt sorununun çözümüne de yardımcı oluyor.

attachment.php


Özellikle kadınların daha genç görünmek için ilgi gösterdiği kırışık giderici kremlerde de ana etken madde olarak kullanılan at kestanesinden elde edilen allantoin, Gehwol Bacak Balsamı ile bacaklarda sıkılaştırıcı etki yaratıyor. Bacaklar her zaman taze ve bakımlı hissediliyor. At kestanesi, aynı zamanda doğal bir damar büzücü olduğu için bacaklarda görünür hale gelen damarların yok olmasına yardımcı oluyor. Özellikle bacaklardaki varislerde dolaşımı düzenleyici ve ağrıları dindirici etki gösteriyor.

Gehwol Bacak Balsamı, içeriğindeki Hamamelis (Witch Hazel) özünde bulunan flavonoidler ile bacaktaki damarların dayanıklılığını artırıyor ve P vitamini özelliği ile de derinin altında çatlayan kılcalların geçirgenliğini azaltıyor. Venotonik etkileri olan tanenler sayesinde ise damarların büzülmesini sağlayarak şiş bacakların, varislerin ve damar çatlaklarının iyileşmesine yardımcı oluyor. Ayrıca Hamamelis, gösterdiği antioksidan etki ile de ön plana çıkıyor. Hamamelis’in en iyi 2 antioksidan bitki arasında olduğu Japon bilim adamlarının 65 bitki üzerinde yaptıkları çalışmaların sonunda kanıtlamış.

Gehwol Bacak Balsamı ile yapacağınız masajlar hamilelik döneminde de bacakların şişmesi şeklinde hissedilen rahatsızlıkları kan akışını harekete geçirerek ferahlatıyor. Hafifletici içeriğindeki bisabolol ve pantenol ile ayak derisinin esnekliğini, pürüzsüzlüğünü ve yumuşaklığını geri kazanmasına yardımcı oluyor. Özellikle bacak ve ayak bakımı için kullanılan doğal ve aktif içerikler cilt tarafından hızla emilerek cildi dengeleyip uyarıyor ve hoş bir ferahlık sağlıyor. Bunun yanı sıra içerdiği sarıpapatya özü ile cilt lekelerine ve kızarıklara karşı iyileştirici etki de gösteriyor. Tüm bunlar içinse bacağınıza ve ayağınıza günde 1-2 kez masaj yapmanız yeterli.

Gehwol ürünlerini, İsveç Ayak Sağlığı şubelerinden ve seçkin eczanelerden temin edebilirsiniz.

Alıntıdır:ayna:
 

Ekli dosyalar

  • 32164.jpg
    32164.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 94
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
33 TL civarında canım
 

RanaLal

Aktif Üye
Katılım
25 Şubat 2011
Mesajlar
243
Tepki
119
Puan
43
Konum
antalya
denemek lazım. ben kırkkilitotu kaynatıp içiyorum. bütün su toplanmalarına çok iyi geliyor. özellikle doğumkontrolhapı kullanan arkadaşlar. bir deneyin isterseniz. ben çok faydasını gördüm. birde kilo vermek için biberiye çayı...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst