Bursaspor en ağır ikinci yenilgisini aldı

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....


UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez mücadele eden Bursaspor, Valencia'ya sahasında 4-0 yenilerek Avrupa Kupalarındaki en ağır ikinci yenilgisini tattı ama seyirciler yine de Bursaspor'u bağrına basmayı ihmal etmedi


UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez mücadele eden Bursaspor, (C) Grubu'ndaki ilk maçında Valencia'ya sahasında 4-0 yenilerek sahasındaki en farklı yenilgisini aldı.
Avrupa kupalarında daha önce UEFA ve İntertoto Kupaları'nda mücadele eden Bursaspor, 1986-87 sezonunda dönemin Kupa Galipleri Kupası'nda Ajax'a deplasmanda 5-0 yenilmişti. Bursaspor'a en farklı iç saha yenilgisini de aynı yıl yine Hollanda ekibi tattırmıştı.
Valencia yenilgisiyle Bursaspor'un, 3'ü Türkiye Kupası olmak üzere 15 maçlık ''yenilmezlik'' unvanı da sona erdi. Bursaspor sahasındaki son yenilgisini geçen sezon 6 Kasım 2009'da Gençlerbirliği karşısında almıştı.
Bursaspor Avrupa kupalarında da normal sürelere göre 6 maç aradan sonra yenilgiyle tanıştı. Intertoto Kupası'nda çok başarılı grafik çizen yeşil-beyazlı takımın, Alman ekibi Karlsruhe ile oynadığı maçın normal süresi 3-3 sona ermişti.
Bursaspor'da Gustav Svensson ilk kez resmi bir maçta forma giydi.
Yenilgiye karşın Bursasporlu taraftarlar maç sonunda takımlarını alkışladı. Yeşil-beyazlı taraftarlar, 4-0 biten maçın ardından,''Canın sağ olsun'',''Bu taraftar sizinle gurur duyuyor'' diye tezahürat yaptı ve tüm futbolcuları tribünlere çağırıp alkışladı.
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Bursaspor'un eti ne budu ne? Zaten buraya kadar gelmesi bir mucize, yine tebrik ediyorum

Umarım bir şans olur da bundan sonra güzel galibiyetler alır :eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst