İncelmenin ve ince kalmanın en doğal yolu!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
QZone İnceltici Krem uzun araştırmalar sonucunda ortaya çıkan, neredeyse tümü besin niteliğindeki hammaddelerin oluşturduğu doğal bir formüle sahiptir.

attachment.php


Qzone ürününün temeli ozonlanmıs zeytin yağı kremi'dir.

Ozon yağı; Ozonlanmış yağ cilt bakımı konusunda devrim niteliğindedir. Saf oksijen molekülleri ozonlanmış zeytin yağının içinde krem olarak bekletiliyor ve kolayca deriye masaj yapılarak nufus eder.

Bebek gibi bir tene sahip olabilmek ozonlanmış yağ ile mümkün. Sağlıklı, ışıl ışıl parlayan, güçlü bir cilde sahip olabilmek için ozonlanmış yağ en uygun çözüm. Ozonlu yağın hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır tam tersi oldukça etkilidir, kortizonun doğal alternatifidir.

Ozonlaşmış yağ ile Qzone 'un mucizevi bitki özleriyle meydana getirilen krem sayesinde artık ölçülerinizi kontrol etmek ve portakal kabuğu görünümününü ortadan kaldırmak elinizde.

Ozon nedir?

Aktif oksijen ( Ozon O3 ) bilinen en etkili mikrop öldürücü ve koku gidericidir. Güneşin ultraviyole ışını ve yıldırım anında ortaya çıkan elektrik arkları ile oluşan ozon, dünyanın etrafında koruyucu kalkan olarak mevcuttur ve canlıları güneşin radyasyon etkisine karşı korur.

Yıldırımlar sonucu oluşan ozon, havayı temizler.Özellikle yükseltilerde ve deniz kenarlarında, taze hava kokusu diye içimize çektiğimiz, havada bu hissi yaratan, yıldırımlar sırasında meydana gelmiş olan ozondur.

Günümüzde, ozonun bir çok yararından faydalanmak amacı ile ozon üretim teknolojileri geliştirilmiştir ve ozon terapi Almanya, Fransa, Kanada, Rusya ve Japonya gibi birçok ülkede kabul görmüştür. Bu ülkelerde sadece ozonterapi yapan binlerce klinik vardır.

Etkisi:
- Qzone İnceltici Krem'in 5 etkisi vardır:
- Vücudunuzdaki portakal kabuğu görünümünü ortadan kaldırır.
- Vücudun belli bölgelerinde incelme sağlar.
- Cildin sıkılaşmasını sağlar.
- Cilt yüzeyinin gergin ve güzel olmasını sağlar
- Peeling özelliği sayesinde teninizde ipeksi tazelik bırakır.

Alıntıdır!
 

Ekli dosyalar

  • britney200.jpg
    britney200.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 120
Katılım
13 Mayıs 2013
Mesajlar
13
Tepki
7
Puan
3
Konum
istanbul
çok yöntem denedim ben. ozonu hiç denemedim etkili bir yöntem mi? şimdi yeni lpg ler var ben ondan yaptırıyorum daha yeni başladım ama memnumum, hemen fark etti:gulegule:
 

possessionss

Yeni Üye
Katılım
31 Mayıs 2013
Mesajlar
14
Tepki
1
Puan
3
Konum
İstanbul
Bende teşekkürr ederim tatlım :) zeytinyağı kremlerinin en güzel yanı hiç bir yan etkisinin olmaması ama herkesinde bildiği üzre boğaz tutulmadan ince kalınamıyor. :) Ben yeni nesil lpg seanslarına gidiyorum yararınıda görmüyor değilim deneyin derim.bir de bol su içilmeli , yararı olan bir iki jelde var. seanslar beni kendime getiriyor hareketleniyorum.:cilgindans:
 

nilaysss

Yeni Üye
Katılım
30 Mayıs 2013
Mesajlar
13
Tepki
2
Puan
3
Konum
istanbul
valla arkadaşım yeni nesil lpg ile yen bir kadın oldu resmen, bnde randevumu aldım günümü bekliyorum, kesinlikle arkadaşların söledikleri doğru
 

damla1985

Yeni Üye
Katılım
25 Haziran 2013
Mesajlar
13
Tepki
0
Puan
1
Konum
istanbul
bölgesel zayıflama selülit vs durumlarda yeni nesil lpg harikalar yaratıo ben göbeğimi erittim şimdi selülitlerim için randevu günümü bekliyorum
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst