Sarımsaklı Tavuk

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
attachment.php


Malzemeler,

4 adet tavuk but

100 gram tereyağı

4 diş sarımsak

1 çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı kekik

1 yemek kaşığı sıvıyağ

Hazırlanışı,

Sarımsakların kabuklarını soyup rendeleyin.

Küçük bir tavada tereyağını eritip sarımsak, kekik, tuz ve karabiberi ilave edin.

Kısık ateşte 1-2 dakika kavurup tavayı ocaktan indirin.

Sarımsaklı karışım ılındıktan sonra tavuk butlarının üzerine döküp harmanl[ayın.

Fırın tepsisini yağlayıp tavukları tepsiye dizin.

Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 30 dakika pişirin.

Yanında patates kızartması ve yeşil salata ile servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun.

Alıntıdır!
 

Ekli dosyalar

  • 6BCEA1249D59F553F41E9EE04E4A.jpg
    6BCEA1249D59F553F41E9EE04E4A.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 85
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Ben bunu deneyceğim :sila:

Nasıl bir tat olduğunu yazarım:eller:
 

denizkızı

Daimi Üye
Katılım
23 Şubat 2009
Mesajlar
3.199
Tepki
1.901
Puan
113
Konum
İZMİR
resim müthiş görünüyormuş tarifi okumadan bile resime takıldı gözüm:findikim::findikim:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst