Kiehl’s İstanbul’da açıldı!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Hollywood yıldızlarının tutkuyla sevdiği marka Kiehl’s İstanbul’da! En etkin doğal içerikleri bilimle birleştirerek etkili cilt, vücut, saç ve bebek ürünleri sunan Kiehl’s İstanbul Akmerkez’de.

attachment.php


Biz kimiz?
İlk Kiehl’s eczanesi New York East Village’da açılmış tarihi bir aile dükkanıdır. Bizim büyük mirasımız kozmetik, bitki, ilaç ve tıbbi bilimlerin karışımını içermekte ve bu miras günümüzde formüllerimizde kullanılarak nesiller boyu aktarılmaktadır. 1851’den beri müşterilerimizin bizden beklediği en yüksek kalitede cilt bakımını sağlamak için benzersiz formüllerimizde en iyi doğal içerikleri en yüksek oranda kullanmaktayız.

Eczane kökenli bu marka, yıllardır doğadaki en etkin bitkisel içerikleri yeni teknolojilerle birleştirerek müşterilerine sunmayı kendine hedef edinmiştir. Dermatologlarla ve Columbia Üniversitesi Dermatoloji Bölümü desteğiyle geliştirilen ürünlerle etkin ve güvenli bir cilt bakımı sunmaktadır.

Gerek ürünlerinin kalitesiyle gerekse müşterilerine olan dürüst ve adil yaklaşımıyla her adımında insanı temel alan bu marka, her zaman içinde bulunduğu toplumun yaşam kalitesini yükseltme hedefiyle çalışmaktadır.

Kiehl’s Akmerkez'de
Cilt, vücut, bebek, erkek ve saç bakımı ürünleriyle Kiehl’s her yaştan ve her cinsiyetten farklı etnik yapılarda müşterilere ulaşmaktadır. Kiehl’s deneyimini artık Akmerkez mağazamızda yaşayabilirsiniz.

Alıntıdır!
 

Ekli dosyalar

  • kiehls.jpg
    kiehls.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 66

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst