Dik ve sağlıklı göğüslere nasıl kavuşursunuz?

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Bu egzersizlerle, düzenli bir çalışma sonrasında hayal ettiğiniz dik göğüslere kavuşabilirsiniz.

28062010111116_375_718594gog.jpg


Haberimizde okuyacağınız hareketleri yapmadan önce aşağıdaki önerileri dikkate alın:

* Eğer yağ yakımını hedefliyorsanız, seçtiğiniz programı 1 tur olarak hiç durmadan, dinlenmeden yapın. (Örneğin seçtiğiniz egzersizlerin ilk setlerini setler arasında ara vermeden uygulayın. 2 dakika dinlenin ve bir tur daha yapın.) Yağ yakımını artırmak için bol bol su içmeyi ihmal etmeyin.
* Egzersizleri her zaman temkinli, dikkatli bir şekilde uygulayın. Yanlış bir hareketin ya da vücudu fitness düzeyinden fazla zorlamanın yaralanmalara neden olabileceğini unutmayın.
* Egzersizlerden önce ısınmayı, sonrasında da esneme kortları yardımıyla kaslarınızı esnetmeyi unutmayın.
* Setler arasında iki dakika dinlenin.

Alıntıdır!
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..


Dik ve sağlıklı göğüslere nasıl kavuşursunuz?
Bantla öne pres



Egzersiz bandını arkanızda bir yere bağlayıp göğüs hizasında ellerinizle kavrayarak ileri doğru itin. Kollar omuz hizasında yere paralel olmalı.

Dizüstü şınav




Yeni başlayanlar ya da kadınların tercih edebileceği bir şınav turu. Egzersiz sırasında kolların omuz hizasında olmasına dikkat edin. Şınav çekerken kalça sabit durmalı, sadece kol ve omuz hareket etmeli.

Baş arkasından bant çekme



Bandı başınızın arkasında bir yere bağlayın. İki elinizle tutarak bacaklarınıza doğru çekin. Hareket sırasında dirsekleriniz hafif bükülü olmalı, dirsek uçları karşıya bakmalı.

Dambıl yana açış



Yere sırtüstü uzanın, dizlerinizi bükerek ayaklarınızı yere koyun. Dirseklerinizin açısı 120 derece olacak ve avuç içleri birbirine bakacak şekilde dambılları tutun. Dirseklerinizin açısını bozmadan yerden kaldırarak dambılları göğsünüzün üzerinde birleştirin.


Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst