Terörü Kınıyoruz!

Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
pinargurbuz_bayrakkk8kn.jpg


terrknmakxs3tl9.jpg


_1a-TER%C3%96R%C3%9C+L%C3%84NETLIYORUZ.png


atarhz4.jpg
 

KRİZANTEM

Aktif Üye
Katılım
12 Temmuz 2008
Mesajlar
219
Tepki
148
Puan
43
Konum
İSTANBUL
Güngörendeki patlamaya lanet okuyorum
Bunu yapanların,ALLAH hepsinin cezasını versin.
Nasıl masum insanlarımıza kıyıyorlar anlamıyorum
Patlamanın olduğu yer k.validemin evine 2 dk mesafede bir yer.Onlarda çok korkmuşlar. Bende cumartesi döndüm ordan ,patlamanın olduğu cadde çok güzel bir yerdir alış veriş yaptığımız gezilen bir cadde yani. Ama bu gidişimde gezmek nasip olmadı ve çok üzüldüm eşime kızıyordum 2 dk lık yere bile çıkamadım diye.
ALLAH korudu bizleride.
Ölenlere allahtan rahmet diliyorum.yakınlarının başları sağ olsun..
yaralılarada rabbim tez zamanda acil şifalar versin.. Aminnn
 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
İnsan demek bile onlara iltifat etmek olur-zebani,nasıl bir vicdan bunu yapabilir-zebani,o gece hiç uyumadım masum çocuk,genç,yaşlı,erkek,kadın demeden böyle bir vahşeti gerçekleştirebilen adi yaratıklar öbür dünyada Allah'ın huzuruna çıktıklarında nasıl bir cevap verecekler?.
Hiçmi düşünmezler hiçmi annesi babası kardeşi yani o ölen insanları bir düşünsünler kendi canlarına bir şey geldiğinde ne yapacaklar?Hay Allah düşündüğüm şeye bak geniş midelidir onlar nasıl böyle vicdan muhasebesi yapabilirlerki onlarda vicdan yokki neyi düşünecekler.
Rabbim çok büyüksün sen,sadece bu dünya için yaşayan insanlar öbür dünyada senin huzuruna çıktıklarında asıl o zaman görecekler işte adeletin nasıl olduğunu.

Rabbim bütün ölen vatandaşlarımıza Rahmet diliyorum,mekanları Cennet olsun inşallah..BU VATANI KİMSE BÖLEMİYECEK BUNA MÜSADE ETMEYECEĞİZ..
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan, şühedâ!
 

ilknuryetkin

Yeni Üye
Katılım
29 Ağustos 2008
Mesajlar
5
Tepki
9
Puan
3
Konum
mardin
ben bir öğretmen olarak, mardinin ömerli ilçesi pınarcık köyünde teröristlerce katledilen 33 sivilin anma programına 2 sene sunucu olarak gittim.ilk kez şehit yakınlarına bu kadar yakın oldum ve ilk kez bir şehit yakınının gözlerindeki ateşi gördüm.bu acıyı insanlarımıza yaşatanları şiddetle kınıyorum ve terörü sona erdirmek için yapılması gereken herşeyin yapılmasını diliyorum.siteye teşekkürler ayrıca duyarlılık için...
 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Nasıl bir şeydir anlam veremiyorum,15 şehit verdik bugün ve bunu yapanlara lanet okuyorum.O gözü yaşlı aileler ve bizler sadece gözyaşlarımızla uğurluyoruz şehitlerimizi.
Bu vatanımızı bölmeye çalışan çok ülke oldu,çok fazla girişim oldu ama biz Türkiye Cumhuriyeti'ni hiç bir kuvvet bölemez bölmeyecekte.
 

niha55

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2008
Mesajlar
1.307
Tepki
1.156
Puan
113
Yaş
51
Konum
samsun
Diyecek kelime bulamıyorum yapanlarada yaptıranlarada binlerce kez lanet yağdırıyorum .Bende iki erkek anasıyım biri iki sene sonra gidecek düşünmek bile istemiyorum o kadar söylenecek söz varki ama yeri burası değil işte.Allah kahretsin diyorum gencecik fidanlarımız gitti gene.Allahım sabır versin aillerine.
 
Katılım
20 Temmuz 2008
Mesajlar
76
Tepki
64
Puan
18
Yaş
54
Konum
İSTANBUL
yine 15 ana babanın evine ateş düştü yeter artık ya şunlara dur diyecek birileri yokmu 3 kere aynı yere baskın yapılıyor eee daha ne bekliyorsunuz ? aa pardon ya tabii şimdi gündemde daha önemli mevzular var dimi
öyle doluyum ki ama maalesef burada söylemek istediklerimi yazamıyorum içimiz yanıyor
allah cezalarını versin türkiye yi bölemiyecekler mehmetciklerimiz buna izin vermeyecek
allah ailelerine sabır versin
 

iclo

Yeni Üye
Katılım
4 Ekim 2008
Mesajlar
14
Tepki
6
Puan
3
Konum
istanbul
hain bölücülere söyleyecek söz bulamıyorum.Sadece lanet okuyorum,yine içimize ateş düşürdüler,allah ailelerine sabır versin.Birşeyler yapmalı artık bu son olsun,artık gencecik fidanlar toprağa düşmesin.....
 

palmiye

Daimi Üye
Katılım
28 Eylül 2008
Mesajlar
793
Tepki
498
Puan
63
Yaş
43
Konum
izmir
helal olsun.katılıyorummmmmmmmmmmmmmmm

e eninde sonunda şehitlerimize kıyanların sonununu getircez.biz türk halkı olarak bunu başarabiliriz

Elele Hadi Türkiyemmmm
 

Admin

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
668
Tepki
2.444
Puan
93
Yaş
42
Konum
İstanbul
Bu ülkenin ekmeğini yiyen, sonra da ihanet eden herkes er ya da geç cezasını bulacaktır. Bunların Allah belasını versin. Ölen kardeşlerime Allah'tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyorum. Bu saatten sonra hükümetimize ve silahlı kuvvetlerimize düşen, bu pisliklerin köklerinin kazınması için gerekeni yapmaktır.
 

lilaa

Aktif Üye
Katılım
18 Temmuz 2008
Mesajlar
167
Tepki
154
Puan
43
Yaş
47
Konum
istanbul
yazıklar olsun..yine ateş düştüğü yeri yakacak.artık birileri bişey yapsın ciğerimiz yanıyor...şehitler ölmez vatan bölünmez.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst