Vücut sivilcelerine elveda

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Dr. Murad`ın Blemish Body Wash ve Clarifying Body Spray ürünleri ile vücudunuzdaki sivilce sorunlarını sona erdirebilirsiniz.

27_18052010122525.jpg


Sırt ve göğüs bölgenizdeki sivilce problemi yüzünden yaz partilerinde giyeceğiniz dekolte kıyafetleriniz ve bikinilerinizden vazgeçmek zorunda kalmayın ! Güzelliğinize gölge düşürmeyin! Nasıl mı? Dr. Howard Murad’ın özellikle vücuttaki sivilce problemine karşı geliştirdiği iki mükemmel ürünle pratik bir şekilde sivilce probleminden kurtulabilirsiniz.

Blemish Body Wash, her duş sırasında duş jeli olarak kullanılabilecek bir ürün. Blemish Body Wash, sivilcelerin hızlı bir biçimde kurumasını sağlarken aynı zamanda yenilerinin çıkmasını engelliyor. Nemlendirici etkisi de bulunan kokusuz duş jeli ile tek hamlede hem temizlik sağlamak hem de sivilcelerle savaşmak mümkün.

Clarifying Body Sprayise vücuttaki sivilceleri hızla kurutmaya yardımcı bir sprey. Sabah- akşam giyinmeden önce vücuda sıkılıyor. Anti bakteriyel etkisi ile yüzey bakterilerini kontrol ederken, gözeneklere derinlemesine nüfuz ederek arındırıyor ve yeni sivilce oluşumunu engelliyor. 360 derece dönebilen sprey başlığı sayesinde ulaşılması en zor bölgelere dahi kendi kendinize uygulayabilirsiniz.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst