Oriflame Swedish Spa Serisi

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Oriflame Swedish Spa serisinin Gece El Bakım Kremi, Güzellik Bakım Yağı ve Ölü Hücreleri Giderici Vücut Arındırıcısı, vitamin ve mineraller açısından zengin içeriğiyle cildinize enerji verir.

Swedish Spa Gece El Bakım Kremi: Zengin içeriğiyle gece boyunca ellerinizi besler ve nemlendirir. Ellerinizi siz uyurken Hydracare+ nemlendiriciler ve tonik Zencefil Yağı ile besler vitamin zengini Badem yağı ile yumuşatır, onarır. Hoş kokulu yumuşaklığı uzun süre etkilidir.
Mayıs ayı fiyatı: 7,90 TL / 75 ml.

Swedish Spa Güzellik Bakım Yağı: Çok amaçlı yumuşatıcı ve besleyici yağ. İçeriğindeki Hydracare+, anti-oksidan, tonik Zencefil Yağı, besleyici Hindistan Cevizi Yağı, E Vitamini ve Tatlı Badem Yağı ile cildinize bakım yapar ve güzelleştirir. Masaj, nemlendirme, şampuan öncesi kuru saçlar için bakım amaçlı ve ıslak cilde banyo yağı olarak kullanılabilir.
Mayıs ayı fiyatı: 10,90 TL / 150 ml.

Swedish Spa Ölü Hücreleri Giderici Vücut Arındırıcısı: Duyularınıza hitap eden aromatik Vücut Arındırıcısı. Tuz ve Badem Kabuğu granülleriyle cildinize yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm verir. Zencefil yağı cildinizi tonlandırır, Hydracare+ yumuşatır, Tatlı Badem Yağı yatıştırır ve E vitamini korur.
Mayıs ayı fiyatı: 10,90 TL / 150 ml.

oriflamespa.jpg


Denizin zenginlikleriyle cildinizi canlandırın
Suyun dinamiğinden esinlenerek kahverengi deniz yosununun kullanıldığı Oriflame Swedish Spa serisinin jel kremi, duş jeli ve arındırıcı sabunu, içeriğindeki yüksek mineral ve amino asitler sayesinde cildinizi güçlendirip nemlendirerek yumuşak bir cilde sahip olmanızı sağlar.

Swedish Spa Biçimlendirici Jel Krem: Hydracare+, deniz yosunu ve inceltici beyaz çay ile gün boyu nemlendirirken hatlarınızı sıkılaştırmaya ve biçimlendirmeye yardımcı olur.
Mayıs ayı fiyatı: 9,90 TL / 150 ml.

Swedish Spa Canlandırıcı Duş Jeli: Yumuşatıcı Hydracare+, deniz yosunu ve incilerle zenginleştirilmiş tazeleyici ve canlandırıcı duş jeli.
Mayıs ayı fiyatı: 7.90 TL / 200 ml.

Swedish Spa Arındırıcı Sabun: Arındırıcı sabun cildi nize masaj yaparak cildi ölü hücrelerden arındırır. İçeriğindeki yumuşatıcı Hydracare+, nemlendiriciler, canlandırıcı deniz yosunu özleri ve tazeleyici deniz kokusu ile cildinizin güzelliğini meydana çıkarır.
Mayıs ayı fiyatı: 4,90 TL / 100 g.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst