Büyük Göğüs Küçültme

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Soru: Ben 1.55 boyunda ve 61 kiloyum. Problem bu değil.—sutyen bedenim 36 D ya da Avrupa ölçülerine göre 80 E. Göğüs ölçülerimi nasıl küçülte bilirim? Bu “özelliğim” yüzünden koşu ve sert egzersizler yapmam sınırlanıyor.. Yardım edin!
--Melek---

Cevap: Bu ‘özelliğiniz’ yağ dokusu birikmesinden dolayı oluşur, göğüs bedeninizi küçültmenin en iyi yolu (tasvip etmediğim estetik ameliyatı olmadan) bütün vücudunuzdaki fazla kilolarınızı vermenizdir, Angel. 1.55 boyunda ve 61 kiloda, kesinlikle "şişman" olarak sınıflandırılamazsınız. Ne kadar kilo vereceğinizi belirlemek yerine vücut yağ oranınızı bilmeniz size yardımcı olabilir. Aerobik egzersizleri ile ağırlık çalışmalarını birleştirmeniz gerekli.

Ağırlık çalışmaları, bütün vücudunuzdaki kas kütlenizi artırarak ve metabolizmanızı hızlandırarak, daha zayıf görünmenizi sağlar, böylece gün boyunca daha çok kalori yakarsınız. Tüm vücut için egzersiz yapmanızı öneriyorum, fakat probleminiz için en etkili olacağına inandığım egzersiz program taslağı çıkaracağım.
Sırtınızın büyük kasları için kürek çekme yapın. Latalarınız, yüzücülerde çok belirgin olan geniş sırt kaslarıdır. Ekleme kaslar fiziğinizi dengeleyebilir.

Aşağıdakilerle pectoral kaslarınızın (göğüs) kaslılığını azaltın:

Bench Presses (veya jimnastik salonunda egzersiz masası kullanın.)
Flies (Dambıllarla sırt üstü uzanma) veya cable crossovers (jimnastik salonunda)
“Overhead Presses” (Kafa üstündeki sıkıştırmalar) ve “Lateral Raises” ( yanal yükselmeler) göğüslerinizi daha az belirgin yaparak, vücut geliştirenlerin söylemeyi sevdiği gibi, omuzlarınızı geliştirmede ve üçgen hale getirmede yardımcı olur.
Omuzlarınızın arkası için “Bent-over Dumbell flies” (Bükülmüş dam bul uçuşları) omuzlarınızı geriye tutarak ve yaşlandıkça yuvarlak omuz olmanızı engelleyerek duruşunuza yardım edecektir.

Aynı nedenler için omurganız (erek tor) boyunca kaslar için geri uzanmayı yapın.Bu muhteşem üst vücudu geliştirdiğiniz kadar, curls (pazı) ve kick bocks (üç başlı kas) yapın.

Şimdi, koşmak istiyorsun fakat bunu yapmak senin için rahatsız edici.Yalnız değilsin, Angel. Görüntüsü sana çok benzeyen bir arkadaşım var. Destek ve kontrol için bir spor sutyeni, spor bir üstle kombine etti. Çoğu kampanya, kadınlar için yüksek MCR (hareket kontrol ve tutma) sutyenleri üretti.

Yüksek-teknik lifleme ve doğru yerlerde gergin liflerle üretildiler, ve aralarından seçilecek pek çok modelleri var. Hareketlerinizi engellemeyecek, likra dan yada diğer kumaşlardan üretilmiş, sarmalayan spor bir üst (kap şeklinde bir sutyen değil) ekleyebilirsiniz.

Ilık havalarda üst tabaka veya soğuk havalarda orta fitilli tabaka olabilir. Bu giysiler sizi fiziksel olarak rahatsız hissetmeksizin ve kendinize güveninizi kırmadan koşmanızı ve diğer sporlara katılmanızı mümkün kılar.
 
Katılım
30 Ocak 2016
Mesajlar
35
Tepki
0
Puan
6
Yaş
32
Konum
ankara
dırekt amelıyat ıle kucultme yaptır benım fıkrım yoksa ılerde boyun ve sırt fıtıgı olmaktan daha ıyıdır ılerleyen zamanlarda agırlıktan kamburlasıyorsun
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst